i & Lifestyle

Zaman sekarang buat jahat, then rakam buat video

Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikuam.. tak tau dah nak cakap apa.. semalam kecoh video kanak kanak ditibai oleh ibu sendiri.. yang ni memang mental.. yang rakam tuh memang turut sama.. tapi yang di penjara hanya pelaku je, bukan perakam..

Hari ini ada lagi satu video dimana seorang lelaki di dera oleh isteri dan anaknya sendiri.. Penemuan video ini adalah dari siasatan untuk kest penderaan kepada warga emas yang turut ibu kepada lelaki tersebut..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Lagi menyakitkan, video ini ditemu di dalam komputer riba anak nya , komputer riba 1Malaysia.. video dirakan menggunakan telefon bimbit sebelum di masukkan ke dalam  komputer riba… Hawau benar!!

Ini lah zaman sekarang, buat jahat pun nak ada koleksi video.. kantoi sendiri.. tapi dengan kebodohan anda la, anda ditangkap dan orang teraniaya terselamat…

#nak buat sesuatu pikir 2 3 kali.. kalau tak mati!

Update: Pasal video budak kena pukul tuh, perakam adalah penyelamat..

#

About the author

1 Comment

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network