i & Lifestyle

Yuna mencipta rekod Artis Pertama membuat Konsert Virtual Maya!

Written by Norfanil

Yurnalis atau Yuna Zarai yang lebih dikenali sebagai Yuna, telah mencipta rekod terbaru kerana berjaya membuat satu konsert virtual maya melalui talian Internet. Konsert Virtual Maya Yuna ditonton oleh 10,000 penonton dikalangan pengguna maxis yang telah disiarkan semalam di http://www.nowyoucan.my/yuna/

Pengguna talian Internet Maxis yang menonton konsert maya tersebut menjadi peminat yang pertama menyaksikannya. Bahkan bukan itu sahaja, mereka juga diberi peluang untuk memuat turun lagu popular terkini dari Yuna iaitu Random Awesome.

Selain itu, peminat juga boleh menghantar cadangan tajuk lagu untuk single terbaru Yuna. Walaubagaimanapun, cadangan itu telah ditutup semalam 15 Disember 2011.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author