i & Lifestyle i & Produk

Yeo’s 80 Days, Drink to Cash! Menang RM3000 sehari!!

80 days drink to cash yeos
Written by Norfanil

Assalamualaikum…

Tak sangka segigih ni aku join contest ni! fuh fuh fuh.. Masih ada 76 hari.. Hari ni dah hari ke empat. Cepatnya masa berlalu. Aku gigih join sebab kalau ada rezeki, InsyaAllah boleh dapat. Kalau tak dapat, maknanya tak ada rezeki. Yang penting Yeo’s bagi 80 hari untuk kita mencuba. Tak salahkan?

Yeo’s 80 Days, Drink to Cash! adalah contest minum dan menang. Sangat mudah dan aku rasa kalau korang ada banyak masa terluang memang patut pun join! Sebab apa, RM3000 menanti bagi pemenang bertuah sehari. Sehari okay!. Tak termasuk hadiah saguhati sehari yang berubah wang tunai juga!. Total untuk 80 hari? Cuba darab berapa diaorang nak bagi.

Kalau bertuah dapat RM3000 sama macam gaji untuk sebulan. Gila sapa taknak kan?

Contest dia sangat lah mudah.

  1. Beli dan minum mana mana air jenama Yeos, samaada kotak kecil, besar ataupun botol. Pastikan ada resit!
  2. Sebelum beli sila check dulu ada 6 alphabet dekat kotak seperti gambar dibawah. Kalau kat botol, ada belakang tudung botol tapi alphanumeric. kalau takde, mintak resit dengan tokey kedai!
  3. Buka WECHAT anda. Pastikan ada WECHAT. Kalau tak ada tak dapat join. Kalau tak ada handphone android? Boleh guna bluestacks atau Youwave kat PC. Macam aku haaa..
  4. Search Yeo’s Malaysia dalam official account.
  5. Ambil gambar code pada kotak, pastikan kotak minuman / botol telah pun di minum. Kalau gi curi curi amik gambar kotak kat kedai, tanpa nampak kesan minum, penyertaan dikira BATAL! kalau takada, ambil gambar resit yang tulis perkataan minuman Yeos..
  6. Click start di WECHAT Yeo’s Malaysa untuk mendaftar.
  7. Upload gambar ke Wechat.
  8. Jawab soalan mudah! dan sent.

80 days drink to cash yeos

Pengumuman pemenang akan di umumkan setiap hari pada hari bekerja. Tapi kalau hari tak bekerja dia akan umum hari bekerja berikutnya.

Sekarang dah masuk hari ke empat.. Aku baru join sekali dua hari lepas… Hari ni beli Yeo’s kotak kecik, tapi tak ada code 6 huruf di kotak. Terpaksa la burn. Aku sambung pulak esok gamaknya. Frust tau!.. Taknak beli dah kat kedai bawah umah aku! huh

Tang hadiah ni meh aku bagitau. Sangat lumayan dan yang mengaburi mata aku.. haha… alahai… betulkan niat betulkan niat… mana tau ada rezeki kan?

Grand Draw
1 x RM100,000
9 x RM1,000

Daily Winner Draw
1 x RM3,000 x 80days
9 x RM100 x 80days

Special Bonus Draw
1 x RM10,00 x 8 special draws
9 x iPads x 8 special draws

Special Bonus Draw
1 x RM10,00 x 8 special draws
9 x iPad’s x 8 special draws

Contest 80 hari bersama Yeo's minum dan menang

Kalau tak paham apa aku sembang, boleh tengok video ni.. Step by step dia ajar. RM3000 menjadi habuan beb. Tak payah malas sangat.

Insya Allah ada rezeki tak kemana. Nak peluang cerah join sekarang. Sebab contest baru dilancarkan. Means tak ramai pun yang join lagi kalau awal awal. Probability nak menang tinggi.  Jom join!!

Untuk pertanyaaan lanjut, korang boleh hubungi customer call line 03-7787 3773 ataupun email [email protected]. Korang boleh juga tengok soalan dan jawapan yangberkaitan di  www.yeos.com.my/contest/faq.

hari kedua 80 hari contest Yeos minum dan menang


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

3 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge