i & Gajet

Vintage Sale Dari Digi!! Handphone Nokia 3310 dengan harga RM1499

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum..

 

Seriusly, aku agak terperanjat bila kawan aku post pasal VIntage Sale dari Digi ni.. gila power.. Handphone yang kita pakai dulu, 7 8 tahun dulu sekarang di jual dengan harga RM1499 oleh digi.. Ada 3 jenis handphone yang menjadi taruhan Digi untuk Vintage Sale ini…

Antaranya, Nokia 3310, Motorola Star TAC dan Ericsson SH888… Dunia ni memang macam ni.. Bila dah di lupakan, akan timbul kembali.. perghhh.. Tapi kan, aku tertanya tanya, agak agak ada orang beli tak? aku rasa kalau yang minat nak kumpul kan handphone maybe akan beli.. Sebab tuh jadi vintage sale.. kalau kita? nak beli tak? errkkk.. Rasa macam tak.. hehehe..

Ini dia handphone yang dijual di VIntage Sale Digi. .. dengan harga dan free 30Gb internet lagi.. hehehe.. Vintage Sale


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Cun???

Nokia 3310 aku rasa ada orang akan bila.. tapi motorola ngan ericsson ni macam tak familiar antara kita kita. kan? So, sesiapa yang berminat tuh boleh la pi order ngan digi.. Sekarang dah dibuka untuk pre-order.. Selamat shopping!! ahakzzz..

About the author

14 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge