i & Gajet

Vintage Sale Dari Digi!! Handphone Nokia 3310 dengan harga RM1499

img_nokia3310-vintage-sale-digi.jpg
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikum..

 

Seriusly, aku agak terperanjat bila kawan aku post pasal VIntage Sale dari Digi ni.. gila power.. Handphone yang kita pakai dulu, 7 8 tahun dulu sekarang di jual dengan harga RM1499 oleh digi.. Ada 3 jenis handphone yang menjadi taruhan Digi untuk Vintage Sale ini…

Antaranya, Nokia 3310, Motorola Star TAC dan Ericsson SH888… Dunia ni memang macam ni.. Bila dah di lupakan, akan timbul kembali.. perghhh.. Tapi kan, aku tertanya tanya, agak agak ada orang beli tak? aku rasa kalau yang minat nak kumpul kan handphone maybe akan beli.. Sebab tuh jadi vintage sale.. kalau kita? nak beli tak? errkkk.. Rasa macam tak.. hehehe..

Ini dia handphone yang dijual di VIntage Sale Digi. .. dengan harga dan free 30Gb internet lagi.. hehehe.. Vintage Sale

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Cun???

Nokia 3310 aku rasa ada orang akan bila.. tapi motorola ngan ericsson ni macam tak familiar antara kita kita. kan? So, sesiapa yang berminat tuh boleh la pi order ngan digi.. Sekarang dah dibuka untuk pre-order.. Selamat shopping!! ahakzzz..

#

About the author

14 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network