Assalamualaikum..

 

Seriusly, aku agak terperanjat bila kawan aku post pasal VIntage Sale dari Digi ni.. gila power.. Handphone yang kita pakai dulu, 7 8 tahun dulu sekarang di jual dengan harga RM1499 oleh digi.. Ada 3 jenis handphone yang menjadi taruhan Digi untuk Vintage Sale ini…

Antaranya, Nokia 3310, Motorola Star TAC dan Ericsson SH888… Dunia ni memang macam ni.. Bila dah di lupakan, akan timbul kembali.. perghhh.. Tapi kan, aku tertanya tanya, agak agak ada orang beli tak? aku rasa kalau yang minat nak kumpul kan handphone maybe akan beli.. Sebab tuh jadi vintage sale.. kalau kita? nak beli tak? errkkk.. Rasa macam tak.. hehehe..

Ini dia handphone yang dijual di VIntage Sale Digi. .. dengan harga dan free 30Gb internet lagi.. hehehe.. Vintage Sale

Cun???

Nokia 3310 aku rasa ada orang akan bila.. tapi motorola ngan ericsson ni macam tak familiar antara kita kita. kan? So, sesiapa yang berminat tuh boleh la pi order ngan digi.. Sekarang dah dibuka untuk pre-order.. Selamat shopping!! ahakzzz..

14 COMMENTS

    • dulu… tak suka nokia.. pakai sony ericsson.. samsung pandang sebelah mata je..
      sekarang nah.. samsung pulak jadi idaman.. nokia sony ericsson,pulak pandang sebelah mata.. hehe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge