Nur Amalina Che Bakri.. Berita terbaru mengenai Nur Amalina Che Bakri. Menurut informasi.my, beberapa wartawan tempatan dapat membuat live video menggunakan Skype bersama Amalina che Bakri..

Apa yang aku boleh nampak kat gambar dan video ni, it seems like memang tuh la Amalina , macam dalam gambar yang tersebar di facebook timeline.. MEMANG SAH!!!..

Tetapi Ibu Amalina memberitahu itu gambar Amalina semasa 2009 dan ibunya yang membeli baju itu untuk Amalina.. tapi baju yang mana ya? yang header timeline ke?? Aku kurang pasti..

Yang menjadi berita hangat untuk hari ini adalah penafian ibu Amalina mengenai pelajaran Amalina yang dikatakan gagal di universiti.. Itu sebenarnya .. bukan penyangkalan untuk imej yang dibawa oleh Amalina..

Video Ucapan Amalina Che Bakri untuk pembaca

PART 1

 

PART 2

Betolkan? so betullah perubahan imej yang berlaku itu.. penyangkalan dari ibu Amalina adalah untuk menyangkal kata kata bahawa Amalina Gagal di Universiti. Walhal Amalina tidak gagal.. cuma perubahan imej sahaja..Aku pun tak pernah keluarkan kenyataan Amalina Gagal.cuma aku mention mengenai pemakaian Amalina ala ala beyonce di entry Amalina Che Bakti kecundang di negara asing

Info dari Beautifulnara.com dan Informasi.my

17 COMMENTS

  1. x payah sibuk hal org lain lah..jaga hal masing2..dosa tanggung sendri2..apa amalina nk wt or ape perubahan die 2 terpulang kt dia..sape kita nk mghukum??..mana yg baik ikot..yg tak baik xpyh ikot…hebahkn hal org lain ni baik sgt ke??..

  2. hurm.manusia memang tak pernah sempurna.sama2lah kita doakan semoga dia diberikan hidayah untuk berubah.jadikan pengajaran untuk kita semua supaya mampu untuk menjaga iman di mana saja kita berada.

  3. Lolz, sblum org kluar tagline “dosa masing2 tanggung”, igt skit, nanti nak solat jenazah, ajak masyarakat juga. Lain lar kalo lepas mati ko boleh pakai kain sendiri2 lps tu tanam sendiri2. Selagi masyarakat yg jaga ko selepas mati, igt skit 😀

    Kita concern sbb takut adik2 kita yg kecik tapi kagum kat Amalina terikut jejak langkah. Maki hamun tu mmg overboard lar.

  4. sbg Islam, wajib untuk sedarkan dia.. mmg, tak ada manusia yg terlepas dr buat salah… itu urusan dia dgn Allah s.w.t… samasama doakan yg terbaik untuk dia… kita pun kadangkadang tak perasan kelemahan diri kita kann.. 🙂

  5. memangla kne sibuk,kite umat islam..sedara seislam,tggjwb ngan org seagama dgn kita..jgn heboh2 n tambah cite fitnah,tp heboh2la nak bantu dye kembali ke jalan yang benar..

  6. Memang dosa sendiri tangung..hok yg mandikan nanti sape?hok nk kapankan mu nnt sape?hok nk gali kubur mu nnt sape?mu bwat sendiri ke?jawapan jgn bodo sgt!tugas kite kat dunia ni untuk beribadah..dah org bwat salah xkn nk biar..aurat kan tu..jgn jadi bengong sgt..tu la dok kejar ilmu dunia..hok akhirat biar..

  7. Sebagai role model kepada adik-adik kenelah jaga akhlak. lagipun dia dulu paling disegani dan PM sendiri pernah memuji dia. Orang menyibuk sebab nama dia dulu pernah menjadi sebutan. Hebat mane pun kita kalau akhlak teruk susah juga. Memang kenelah menegur sesama Islam CUMA janganlah mengeji dia.

    apa pun orang kata biar bodoh jangan rosak akhlak.

  8. bukan ke mmg dari dulu ke lagi da timbul isu sal dia berubah jadi camni.tp time tu kejap je, x heboh sgt sal nie…

Comments are closed.