peserta-gegar-vaganza-2

Hi, Eh,.. Gegar Vaganza memang aku tunggu tiap tiap minggu. Sebelum ni tak layan pun, tapi tengok tahun ni artis bertanding memang gempak dan memang sengit. Konsert 1 tengok live streaming Gegar Vaganza 2015, tapi konsert 2, 3, dan 4 tak sempat nak tengok. Tambahan line internet siput dan live streaming semua out. Tapi lepas ni, boleh follow terus dekat blog ni 1 jam selepas konsert ;). Saya akan usaha masukkan Video Konsert Gegar Vaganza 2015 setiap minggu. fjallraven kanken mochilas Peserta Gegar Vaganza 2015 Akhir terdiri daripada:

  • Ezad Exist
  • Nassier Wahab
  • Faradhiya
  • Haiza
  • Siti Nordiana
  • Zul Handy Black
  • Achong Sweetchild
  • Nizam Laksamana
  • Azian Mazwan Safuan
  • Ezlynn
  • Sheeda
  • Amir Ukays

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Akhir

Closing – Keputusan Konsert Akhir Gegar Vaganza 2015

Juara – RM100k – Siti Nordiana Naib Juara – RM50k – Farahdhiya Ketiga – RM30k – Ezad Lazim Keempat – RM15k – Nassier Wahab Kelima – RM10k – Acong Keenam – RM5k – Haiza Persembahan Terbaik – RM5k – Siti Nordiana

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Separuh Akhir

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Minggu 7

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Minggu 6

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Minggu 5

 

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Minggu 4

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Minggu 3

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Minggu 2

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Minggu 1

Disclaimer : ini hanya perkongsian. saya tidak memiliki video ini.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge