i & Lifestyle

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Akhir – FULL

peserta-gegar-vaganza-2
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Hi,

Eh,.. Gegar Vaganza memang aku tunggu tiap tiap minggu. Sebelum ni tak layan pun, tapi tengok tahun ni artis bertanding memang gempak dan memang sengit. Konsert 1 tengok live streaming Gegar Vaganza 2015, tapi konsert 2, 3, dan 4 tak sempat nak tengok. Tambahan line internet siput dan live streaming semua out.

Tapi lepas ni, boleh follow terus dekat blog ni 1 jam selepas konsert ;). Saya akan usaha masukkan Video Konsert Gegar Vaganza 2015 setiap minggu.

Peserta Gegar Vaganza 2015 Akhir terdiri daripada:

  • Ezad Exist
  • Nassier Wahab
  • Faradhiya
  • Haiza
  • Siti Nordiana
  • Zul Handy Black 
  • Achong Sweetchild
  • Nizam Laksamana
  • Azian Mazwan Safuan
  • Ezlynn 
  • Sheeda 
  • Amir Ukays 

Video Konsert Gegar Vaganza  2015 Akhir

Closing – Keputusan Konsert Akhir Gegar Vaganza 2015


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Juara – RM100k – Siti Nordiana
Naib Juara – RM50k – Farahdhiya
Ketiga – RM30k – Ezad Lazim
Keempat – RM15k – Nassier Wahab
Kelima – RM10k – Acong
Keenam – RM5k – Haiza
Persembahan Terbaik – RM5k – Siti Nordiana

Video Konsert Gegar Vaganza  2015 Separuh Akhir

Video Konsert Gegar Vaganza  2015 Minggu 7

Video Konsert Gegar Vaganza  2015 Minggu 6

Video Konsert Gegar Vaganza  2015 Minggu 5

 

Video Konsert Gegar Vaganza  2015 Minggu 4

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Minggu 3

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Minggu 2

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Minggu 1 

Disclaimer : ini hanya perkongsian. saya tidak memiliki video ini.

Kredit : kepalabergetar2u

About the author

3 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge