i & Lifestyle

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Akhir – FULL

peserta-gegar-vaganza-2
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Hi,

Eh,.. Gegar Vaganza memang aku tunggu tiap tiap minggu. Sebelum ni tak layan pun, tapi tengok tahun ni artis bertanding memang gempak dan memang sengit. Konsert 1 tengok live streaming Gegar Vaganza 2015, tapi konsert 2, 3, dan 4 tak sempat nak tengok. Tambahan line internet siput dan live streaming semua out.

Tapi lepas ni, boleh follow terus dekat blog ni 1 jam selepas konsert ;). Saya akan usaha masukkan Video Konsert Gegar Vaganza 2015 setiap minggu.

Peserta Gegar Vaganza 2015 Akhir terdiri daripada:

  • Ezad Exist
  • Nassier Wahab
  • Faradhiya
  • Haiza
  • Siti Nordiana
  • Zul Handy Black 
  • Achong Sweetchild
  • Nizam Laksamana
  • Azian Mazwan Safuan
  • Ezlynn 
  • Sheeda 
  • Amir Ukays 

Video Konsert Gegar Vaganza  2015 Akhir

Closing – Keputusan Konsert Akhir Gegar Vaganza 2015

Juara – RM100k – Siti Nordiana
Naib Juara – RM50k – Farahdhiya
Ketiga – RM30k – Ezad Lazim
Keempat – RM15k – Nassier Wahab
Kelima – RM10k – Acong
Keenam – RM5k – Haiza
Persembahan Terbaik – RM5k – Siti Nordiana

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Video Konsert Gegar Vaganza  2015 Separuh Akhir

Video Konsert Gegar Vaganza  2015 Minggu 7

Video Konsert Gegar Vaganza  2015 Minggu 6

Video Konsert Gegar Vaganza  2015 Minggu 5

 

Video Konsert Gegar Vaganza  2015 Minggu 4

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Minggu 3

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Minggu 2

Video Konsert Gegar Vaganza 2015 Minggu 1 

Disclaimer : ini hanya perkongsian. saya tidak memiliki video ini.

Kredit : kepalabergetar2u

#

About the author

3 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network