i & Lifestyle

Video History Channel Exclusive Kisah Perjalanan Datuk Siti Nurhaliza

image

Video kisah perjalanan Datuk Siti Nurhaliza telah pun di keluarkan hari ini.. History Channel telah membuat penerbitan segala kisah mengenai Datuk Siti semasa hari jadi beliau beberapa hari lepas..

Aku tertunggu video ni.. akhirnya, ada di youtube.. Jom tengok perjalanan Datuk Siti Nurhaliza sepanjang bergelar penyanyi tanah air..

Promosi L’oreal untuk mereka yang suka Make UP! Cepat!

Perasan tak, most of interview dalam bahasa melayu.. tapi narrator dalam bahasa Inggeris.. teringin gak aku nak tengok Datuk Siti Speaking London.. hehe;.. Btw.. Enjoy Watching..=)

Siti pernah di condem sesama artis disebabkan prinsip dia yang taknak bergambar dengan artis lelaki… masa mula mula jadi artis, siti bagitau wartawan apa yang dia tak suka dan tak nak buat.. seperti bergambar dengan lelaki..dan berpakaian seksi…
antara komen nya ada yang suruh siti balik kampung je dari jadi artis… =.= now she is Datuk Siti Nurhaliza…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author