image

Video kisah perjalanan Datuk Siti Nurhaliza telah pun di keluarkan hari ini.. History Channel telah membuat penerbitan segala kisah mengenai Datuk Siti semasa hari jadi beliau beberapa hari lepas..

Aku tertunggu video ni.. akhirnya, ada di youtube.. Jom tengok perjalanan Datuk Siti Nurhaliza sepanjang bergelar penyanyi tanah air..

Promosi L’oreal untuk mereka yang suka Make UP! Cepat!

Perasan tak, most of interview dalam bahasa melayu.. tapi narrator dalam bahasa Inggeris.. teringin gak aku nak tengok Datuk Siti Speaking London.. hehe;.. Btw.. Enjoy Watching..=)

Siti pernah di condem sesama artis disebabkan prinsip dia yang taknak bergambar dengan artis lelaki… masa mula mula jadi artis, siti bagitau wartawan apa yang dia tak suka dan tak nak buat.. seperti bergambar dengan lelaki..dan berpakaian seksi…
antara komen nya ada yang suruh siti balik kampung je dari jadi artis… =.= now she is Datuk Siti Nurhaliza…