Assalamualaikum…

Struggling a few days, akhirnya siap jugak video ni.. Video Galaxtar Make Up and Beauty dari orang yang tak berapa pro… Hanya menggunakan Cyberlink Power Director 11..

Alkisahnya, terkilan sikit, sebab pi download Cyberlink Powerdirector yang paling latest dan tiada SIMKEY untuk versi tuh.. Selepas siap editing, bila nak render barula perasan akan tagline trial version ada pada video Galaxtar Make Up and Beauty. Mujur tak render lagi.. So save dulu, dan keep finding software Cyberlink Powerdirector 11 jugak, tapi yang bawah sikit.. mujur jumpa..

Stress dengan dunia download sekarang.. walaupun pakai UNIFI, hoster sangat slow.. Mujur ada tempat download MEGA BETA..superb laju…

Ok tak nak cerita pasal tuh.. nak cerita pasal video Galaxtar Make Up and Beauty ni.. Durasi 7.30 saat.. Ada sedikit kecacatan di mukaddimah, tak perasaan jadi macam tuh sebab dah terpaksa buka file dari newer version ke old version. So ada something tak support.. apa apa pun.. this it..jemput la tengok…

Coming soon.. Galaxtar Make Up and Beauty Workshop..

Venue : Kuala Lumpur, De Palma Hotel
Date : 6 & 7 April
Celebrity guest : Anita Baharom (actress)
for query of registration please email to : [email protected]
Fee : RM300.00 (Deposit 50%)
group package : 5-10 people will get 5% discount each
group of 10 people above 10% discount each.
Make up and beauty workshop

p/s: minat buat bende bende ni.. tapi idea selalu tak datang bila masa diperlukan.. jadi lah video tak seberapa ni..

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge