i & Produk

Video Galaxtar Make Up and Beauty Workshop by Norfanil

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Struggling a few days, akhirnya siap jugak video ni.. Video Galaxtar Make Up and Beauty dari orang yang tak berapa pro… Hanya menggunakan Cyberlink Power Director 11..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Alkisahnya, terkilan sikit, sebab pi download Cyberlink Powerdirector yang paling latest dan tiada SIMKEY untuk versi tuh.. Selepas siap editing, bila nak render barula perasan akan tagline trial version ada pada video Galaxtar Make Up and Beauty. Mujur tak render lagi.. So save dulu, dan keep finding software Cyberlink Powerdirector 11 jugak, tapi yang bawah sikit.. mujur jumpa..

Stress dengan dunia download sekarang.. walaupun pakai UNIFI, hoster sangat slow.. Mujur ada tempat download MEGA BETA..superb laju…

Ok tak nak cerita pasal tuh.. nak cerita pasal video Galaxtar Make Up and Beauty ni.. Durasi 7.30 saat.. Ada sedikit kecacatan di mukaddimah, tak perasaan jadi macam tuh sebab dah terpaksa buka file dari newer version ke old version. So ada something tak support.. apa apa pun.. this it..jemput la tengok…

Coming soon.. Galaxtar Make Up and Beauty Workshop..

Venue : Kuala Lumpur, De Palma Hotel
Date : 6 & 7 April
Celebrity guest : Anita Baharom (actress)
Fee : RM300.00 (Deposit 50%)
group package : 5-10 people will get 5% discount each
group of 10 people above 10% discount each.
Make up and beauty workshop

p/s: minat buat bende bende ni.. tapi idea selalu tak datang bila masa diperlukan.. jadi lah video tak seberapa ni..

About the author

2 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge