i & Lifestyle

Umur saya dalam kiraan saat adalah….

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Ce kira berapa umur Aku? hahaha… itu dia dalam kiraan saat.. Macam mana mau kira ikut tahun ni? haha..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Aku terjumpa ini dekat sebuah laman web.. main try je la.. tengok tengok.. dah sejuta saat dah umur aku.. tua dah rupanya..=.=


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Dengan hanya letak tarikh birthday, macam macam result yang dia bagitau, mengikut kalendar hijrah, kalendar china dan maca macam..

Nak try?  boleh kiraan saat anda hidup! dan sebelum tuh boleh dapatkan Chocolate Cocoaphillia dengan percuma..

About the author