i & Produk

Tunic Dress Murah di Hidy Store Fukubukuro Day!

Fukubukuro Day pertama di Malaysia
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Hi..

Ingat gambar ni?


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 
Bukit Bendera Tempat Menarik di Penang

Newbie Model Haha

Yes! Ini tunic dress dari Hidy Collection. Tunic dress ni macam blouse tapi dia bukan busana muslimah. Tunic dress adalah universal. Boleh pakai oleh semua orang, semua bangsa.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Anda penggemar Tunic Dress? Set! Kita sama! Saya suka sebab tunic dress ni labuh dan kain yang digunakan cantik! Agak susah la nak jumpa. Memang special made dari HiDY.

HiDY Store Fukubukuro Day. Apa itu Fukubukuro Day?

Fukubukuro Day berasal dari Jepun. Bermaksud hari “Beg Bertuah” ataupun hari “Beg Misteri”.

Apa yang anda perlu tahu, pada 25 Disember 2014 nanti akan ada Hari Fukubukuro di Hidy Store untuk Tunic Dress dan kasut Cipela!

Apa yang menarik, ada beberapa beg akan disediakan yang mengandungi beberapa barangan yang telah di diskaun sehingga 50% atau lebih.

Tapi barangan didalam anda tak boleh tengok. Tapi ada tag saiz dan harga. Anda boleh beli barangan dalam beg tersebut dengan harga yang super gile murah!

Fukubukuro Day pertama di Malaysia

Fukubukuro Day pertama di Malaysia!

Bukit Bendera Tempat Menarik di Penang 6

Yeah!! Saya dah ready.. anda?

Hidy Collection Fukubukuro Day hanya 1 Hari!

Yes. Fukubukuro Day hanya akan berlangsung selama 1 hari! So, “lucky beg” hanya ada 1 hari! Kalau terlepas hari Fukubukuro maknanya tak ada la beg misteri untuk anda!

  • 110 lucky bag akan disediakan dengan harga RM50, RM80, RM100, RM150 dan RM200
  • Hanya 10 orang sahaja akan dapat lucky sampul surat bernilai RM200
  • Lucky bag akan diberikan pada pukul 11 pagi dan setiap 2 jam. Seorang hanya boleh membeli 1 beg.
  • Setiap beg mempunyai baju dari Hidy Collection dan kasut dari Cipela Shoes. 1+1 atau 2+1.
  • Saiz? jangan risau, di lucky bag akan tertulis saiz. Ambil beg yang matching size dengan diri anda! Kalau tak match boleh tukar suka sama suka dengan kawan!
  • Refund tak dibenarkan selepas membuat pembelian! Strictly NO! hehe
  • Dan paling best, Untuk peminat kasut!!! The Unseen Special.. Cipela Shoes 2015 Collection akan turut dijual pada hari Fukubukuro!

Fukubukuro Day Hidy Collection and Cipela

Nak tengok koleksi Tunic Dress HidY dan Kasut Cipela?

Nah! Saya belanja sikit

Tunic Dress Murah dari Hidy Collection 2

Tunic Dress Pelbagai warna dar Hidy Collection

Tunic Dress Murah dari Hidy Collection

Beautiful Tunic Dress dari Hidy Collection

Kasut Cipela Murah

Dah cop kasut kaler hijau tu satu..Tapi saya cop kaler merah! hihihi.. Oh Gaji!

Kasut tumit tinggi murah Kasut perempuan murah 2

[infobox style=”alert-error”] Bagi anda yang tak sempat nak join Fukubukuro Day, jangan risau! Year End Sale di Hidy Collection berlangsung dari 25 Disember 2014 hingga tarikh hari jadi Siti Nurhaliza 11 Januari 2015! hehe.. [/infobox]

Nanti kalau pergi sana, jangan lupa post gambar kat instagram dengan hashtag :
#hidycollection
#cipelashoes
#cipelaespadrilles
#hidyfukubukuro
#cipelafukubukuro
#fukubukuro

[infobox style=”alert-info”] Fukubukuro Day @ HiDY boutique store 
46, Lorong Dataran Wangsa, Dataran Wangsa Melawati, Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur
25 December 2014
11 am – 9pm [/infobox]

Jumpa di sana!!!

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge