i & Produk

Tukar Kipas Siling untuk Cantikkan rumah

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Hi.. Assalamualaikum.. Setiap pemilik rumah inginkan aksesori rumah yang cantik dan selamat. Macam aku ni ha, tapi belum berkemampuan untuk decorate the whole rumah. Kita tengok part mana perlu sekarang.

Sekarang ni mana mana je panas bila tiba malam.. lagi lagi dekat rumah aku ni.. terasa macam nak tukar kipas..

 

1) Rumah keluarga berdekatan dengan pantai di bawah bayu laut ;

2) Kipas tak berfungsi dengan betul ;

3) Sangat malas untuk menukar kelajuan selepas duduk bersantai ..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Hahaha.. sama je macam korang kan?

4) Takut pulak tiba tiba rosak sebab sekarang dah tahun ke 6.

Bagi aku of course aku nak yang cantik, yang selamat, dan paling aku nak yang dapat hilangkan panas hahaha. Lebih lebih lagi di ruang menonton tv bersama family. Dan lagi best kalau ber ‘remote control’. Ok.. demand..

Kenapa agaknya nak tukar kipas yang ada remote control? Haaaa.. Tak perlu berjalan dan tak perlu bangun untuk menaikkan dan menurunkan kelajuan. Haha..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

So, kat mana aku boleh beli kipas yang sesuai untuk ruang menonton tv? Seorang kawan suggested KDK Fans katanya ada double safety features dan yang pasti ada remote control. (I like this one..hehe..) Design pun sesuai dengan bahagian yang dinyatakan, elegant dan murah . Mampu milik katanya.

Ada kat sini pembaca yang pakai KDK Fans? Boleh bagi cadangan?

About the author

11 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge