i & Produk

Tukar Kipas Siling untuk Cantikkan rumah

SAM_1372
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Hi.. Assalamualaikum.. Setiap pemilik rumah inginkan aksesori rumah yang cantik dan selamat. Macam aku ni ha, tapi belum berkemampuan untuk decorate the whole rumah. Kita tengok part mana perlu sekarang.

Sekarang ni mana mana je panas bila tiba malam.. lagi lagi dekat rumah aku ni.. terasa macam nak tukar kipas..

 

1) Rumah keluarga berdekatan dengan pantai di bawah bayu laut ;

2) Kipas tak berfungsi dengan betul ;

3) Sangat malas untuk menukar kelajuan selepas duduk bersantai ..

Hahaha.. sama je macam korang kan?

4) Takut pulak tiba tiba rosak sebab sekarang dah tahun ke 6.

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Bagi aku of course aku nak yang cantik, yang selamat, dan paling aku nak yang dapat hilangkan panas hahaha. Lebih lebih lagi di ruang menonton tv bersama family. Dan lagi best kalau ber ‘remote control’. Ok.. demand..

Kenapa agaknya nak tukar kipas yang ada remote control? Haaaa.. Tak perlu berjalan dan tak perlu bangun untuk menaikkan dan menurunkan kelajuan. Haha..

So, kat mana aku boleh beli kipas yang sesuai untuk ruang menonton tv? Seorang kawan suggested KDK Fans katanya ada double safety features dan yang pasti ada remote control. (I like this one..hehe..) Design pun sesuai dengan bahagian yang dinyatakan, elegant dan murah . Mampu milik katanya.

Ada kat sini pembaca yang pakai KDK Fans? Boleh bagi cadangan?

#

About the author

11 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network