Finally, yeayyy dapat juga main Go Kart. Ok secara jujur tak pernah main Go Kart. Tak berkelapangan dan tak ada geng. Mujur #TSDayOut kali ni ada main Go Kart. Suka gilerr.. haha

Sepang International Kart Circuit

Untuk yang tak tahu, Sepang International Kart Circuit ni dah lama ada dan selalu anjurkan pelbagai pertandingan Go Kart. Kalau nak main saja saja pon boleh. Ada package di sediakan. Litar Go Kart ni panjang dia 1.247km dan lebar 10m serta mempunyai 11 selekoh mencabar. Kalau nak tahu mencabar ke tak mencabar, mai main kat sini.. Saya dah cipta sejarah.. haha. soldes nike 2017 Apa dia? Sat gi saya cerita.. Nike Air Max Flyknit Dames kekekek

tsdayout-2016-sepang-go-kart-circuit

Masa kami sampai tu, masih lagi ada pertandingan. Laju gila depa ni bawak. Perasaan masa tu, macam taknak main dah.. Fjallraven Kanken Nak tengok tepi je.. Tapi bila dengar taklimat, baru la berkobar nak main balik.. kekeek

tsdayout-2016-sepang-go-kart-circuit-2

Kami di bahagi 3 kumpulan, 1 kumpulan Media, dan 2 kumpulan bloggers. Ingat ada 2 kali main, rupanya satu je ha.. Kalau tahu dah pecut dari awal..

Lepas taklimat kena la tunggu giliran.. UA Clutchfit Drive II Sempat lagi dia tidur..

tsdayout-2016-sepang-go-kart-circuit-1
Hye Devi, jangan marah na.. marah kena jual.. nike internationalist damskie hahaha
Dah dah, jom race!!!
tsdayout-2016-sepang-go-kart-circuit-6
Ehem… Jon Lester Jersey orang sebelah tu jaga jaga ye..
Geram gile dengan orang sebelah ni.. Haha.. tengah tengah syok race, tiba tiba ada orang potong.. Rupa-rupanya dia haaa.. Then kami ingat ada 2 game, rupanya 1 je sebab masa dah suntuk.. Si Devi ni pulak terlebih 1 lap.. Ingat dia dah kalah, tapi dia menang sebab 1 game je ikut masa. Lap terakhir tu kira lap untuk masuk kawasan parking.. Sac Kanken Nike Air Max 1 Pas Cher So tak dikira la kalau dia terlebih lap pon.. Dan dia sangat la beruntung sebab dia main lebih.. Fjallraven Kanken 7L Haha.. Tak aci betul.

tsdayout-2016-sepang-go-kart-circuit-5

Ramai je yang tahu, saya ni hantu bawak laju di lebuh raya.. Tapi saya kalah di Go Kart.. huwaaa.. Saya baru first time main Go Kart, tapi dapat no.16.. Fjallraven Kanken Classic UK Ok la kan.. Dan sejarah tercipta bila mana kereta Norpa berpusing di litar sebab tersasar. nike air max 90 pas cher Hahaha.. Pastu beria kejar balik, padahal dah lap masuk parking.. Kwang kwang kwang.. hahaha

Takpe, next time kita cuba lagi.. Dah tahu kan bertapa seronoknye Go Kart. nike air max 2016 goedkoop cheap nike trainers Lepas ni boleh la main lagi..

Terima kasih kepada Tourism Selangor kerana menganjur aktiviti sebegini. Serius seronok berkumpul dengan blogger sambil beraktiviti di tempat tempat menarik di Selangor.

InsyaAllah ada rezeki join lagi..

2 COMMENTS

  1. Wei sempat ambik gambar org tengah tido??? Hahaha i ok jer , sbb sopan jer gambar tido hahaha . Tapi bestlah go kart terlebih lap.. haha . I suka ur write up . Takpe number 2 pun still ada rezeki. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge