i & Lifestyle i & Travel

Touch N Go rapid KL – Touch 2 Kali

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum..

Agak lama aku tak naik bas. Sekarang ni ke hulu ke hilir aku lebih suka naik motor. Mudah dan jimat. Perjalanan 30 minit hanya berbelanja minyak RM1.50.. Lebih kurang tu la. Jimat kan. Tapi risiko keselamatan la sikit.

Kali ni nak ke Shah Alam lepak with them, naik bas rapid kL selepas berbulan bulan tak naik. Dulu kalau naik bas dari Taman Bukit Angkasa ke Stesen Universiti T632 aku akan touch kad touch N go aku sekali je. Terus terera RM1.00.

Hari ni terkejut pula aku bila touch terus jadi RM3.00. Maximum charge yang dikenekan setiap destinasi. Biasa kalau bas jarak jauh aku akan touch dua kali, kalau macam Rapid T632 Memang aku touch sekali. Sama la jugak Rapid T631 ke Midvalley..

Nyaris terlupa nak touch masa turun.Aku dah turun dah pun. Bila ada bunyi touch dari orang lain baru aku teringat. Mujur. Kalau tak melayang RM3.00 instead of RM1.00. Heh.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

So lepas ni memang kena touch sebelum turun sebab semua charge pakai akan akan bermula dari harga maximum. Rugi la kalau terlupa nak touch.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Ok..happy weekend.

Selamat berjimba!!!

Updated via CM browser | Lenovo S820

#SaluteTOlife

 

About the author

1 Comment

Leave a Comment

CommentLuv badge