Assalamualaikum…

Berjalan jalan, terjumpa entry ni.. Dari seorang hamba Allah , pemilik blog wooferstorm.. Ni adalah sekadar tips..  Tips Untuk Melupakan Si Dia… keberkesanannya Wallahualam.. Lain orang lain kesannya..

Tapi kalau nak try boleh laaa….jom baca Tips Untuk Melupakan Si Dia

# Jangan hubungi dia lagi & seboleh-bolehnya andai dia  menghubungi  kamu,elak berbual  panjang.cakap yg perlu shaja.

# Cuba renggangkan sedikit demi  sedikit jarak antara kamu  berdua.

#  Berikan pelbagai alasan  apabila dia mengajak kamu  keluar bersama.

# Cari teman baru untuk  melupakan pandangan & cinta  kamu pada dia.

# Elakkan bersendirian kerana  apabila rasa sunyi kamu akan  mengingati si dia.

# Belajar terima kenyataan yang anda tiada apa-apa hubungan lagi dengannya.

Agak agak senang tak nak guna Tips Untuk Melupakan Si Dia ni? erkkk..  tak sesenang kita berkata.. kekeke.. kan? apa apa pun, let’s try…

p/s: duk sembang dengan housemate, dia kata mujur awak tak pernah jumpa perempuan kepada EX-awak.. kalau tak awak pun gaduh macam video “gaduh sebab lelaki”.. LOL.. that’s not me! totally not me, tapi tak tau la kalau perempuan tuh kot.. sebab perempuan tuh kurang sabar.. menjerit jerit kerjanya…

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge