Assalamualaikum..

Sebelum ni aku ada tulis pasal perjalanan ke Lost World of Tambun menggunakan pengangkutan awam, ETS @ KTM. Perjalanan mengambil masa dalam 2 jam 30 ringgit ke Ipoh dari KL Sentral hanya dengan RM25.00.

Kalau anda nak pergi ke Lost World Of Tambun tak perlu risau mengenai penginapan. Sememangnya di Lost World of Tambun terdapat sebuah hotel untuk kemudahan pengunjung yang di panggil Lost World Hotel.

Mengenai parking juga tak perlu risau kerana terdapat banyak petak parking kereta dan sangat dekat dengan hotel dan water park.

Lost World Of Tambun hotel kaunter lobi
— Sempat bergambar depan kaunter lobi Lost World Hotel di Ipoh

Lost World Of Tambun hotel 2

Lost World Of Tambun lobi hotel

Untuk anda yang berniat nak ke Lost World of Tambun, tips untuk menempah bilik hotel di Lost World of Tambun’s hotel, boleh ke Agoda, atau asiarooms untuk nikmati diskaun menarik. Ia lebih murah.

Lost World Of Tambun hotel bilik 2 katil

Lost World Of Tambun hotel bilik 2 katil 2

Lost World Of Tambun hotel view

View yang cantik dari bilik hotel. Boleh nampak Lost World of Tambun Theme Park..

Bagi saya, bilik agak selesa dan bilik air pun ok. Tak ada bau bau tak enak dalam bilik hotel. Cuma masa kami call untuk tanya pasal arah kiblat, depa tak berapa nak faham.

Arah kiblat dalam bilik hotel terletak di bawah kotak tisu.. Puas kami cari, rupa rupanya bawah kotak tisu.. Orang hotel datang bagitau.. hehe..

Apa-apa pun, rate saya bagi untuk Hotel Lost World of Tambun 4/5.. !

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge