Tiket Konsert Maher Zain di  Stadium Merdeka Sudah mula dijual. Pada eminat Maher Zain boleh la membuat pembalian tiket di www.ticketcharge.com.my atau hibungi di talian 03-92228811.

 

Mereka yang membuat pembelian awal akan diberikan discount sebanyak 5 % kecuali tiket VIP,.. Potongan hanya sah pada 25, 26, 27, 28 dan 29 April 2012.

 

Tiket Kosert Maher Zain 2012 dijual pada harga RM298 (VIP), RM238, RM138, da RM 78. Tiket VIP berpeluaag bergambar secara berkumpulan bersama Maher Zain. Maklumat boleh didapati di laman Facebook peganjur Marctensia Concerts.

 

image

 

Maher Zain akan membuat Konsert di Stadium Merdeka pada 16 Jun 2012, pukul 8 malam.

 

Beliau yang baru melancarkan album baru akan menyanyikan lagu popular beliau dalam album pertama seperti InsyaAllah, ThankYou Allah, Palestine Will Be Free dan Baraka Allahu Lakuma..dan juga dari album baru beliau Forgive me dan Number One For Me..

 

Konsert Maher Zain di anjurkan oleh Marctensia Concerts dan Awakening Entertainment.. So, Jangan lepas kan peluang anda untuk menyaksikan Maher Zain, yang sebelum ini dapat menarik penonton di Sarawak pada 19 November lalu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge