i & Lifestyle

Tiket Konsert Akademi Fantasia 2014 Percuma

tiket-masuk-konsert af-2014
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Tiket Konsert Akademi Fantasia 2014. 1 September 2014 bermulanya diari Akademi Fantasi untuk sesi 2014. Dan setiap minggu macam biasa akan di adakan Konsert AF 2014.

Saya ingatkan nak join tengok live Akademi Fantasi 2014 tapi terlupa pula Konsert dia hari ahad. Patut la semalam tengok timeline FB tak ada pun komen mengenai AF.

Tengok pada “juri facebook” ada peserta yang mempunyai suara yang best dan menyerlah pada konsert pertama dan ada yang sebalik nya. Biasa la tuh. Tak semua masuk-masuk AF perfect Tapi aku tetap suka AF1-AF3.. sekarang tengah tengok balik lepas lama tinggal. Hope sangat AF kembali macam dulu dulu.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 
  • Konsert Akademi Fantasia – 1  (baca review)
    7 September 2014 di Stadium MBSA Shah Alam

Untuk mereka yang inginkan tiket atau pas masuk ke Konsert Akademi Fantasia 2014, anda boleh dapatkan di Pintu Masuk Utara, Astro Bukit Jalil pada setiap hari Jumaat pada  pukul 10 pagi sehingga 12 tengah hari. 

Tiket Pas Masuk Konsert Akademi Fantasia AF 2014
Tarikh: Setiap Hari Jumaat Mulai 5 September 2014
Lokasi: Pintu Masuk Utara, Astro Bukit Jalil
Masa: 10.00 pagi hingga 12.00 tengah hari
Harga Tiket: Percuma


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Sekiranya ada perubahan nanti saya akan update. Maklum la, musim Akademi Fantasi sekarang selalu berubah tempat.

Untuk maklumat lanjut boleh layari www.astro.com.my.

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge