i & Lifestyle

Tiada Baju Raya, Tapi Ada Jubah Raya 2013….

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Lagi berbelas hari nak raya.. Aku masih lagi mengadap komputer di waktu pagi sehingga petang bekerja, sebelum masuk ke dapur untuk jadi chef, masak untuk berbuka.. Macam macam style ada..

Raya tahun ni macam suam suam kuku je bagi aku.. nape ek? Baju raya takde, yang ada kain pasang yang tak jahit lagi.. Bila nak jahit? Haha.. Tak tau la.. Kata nak beli jubah raya 2013.. tapi bila nak beli?


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Sekarang kat Terengganu ni duk sibuk PRK Kuala Besut.. Sedih sebenarnya, kereta, kakak wat pi sana nak berkempen, Sedih wooiii… Nak kebas VIOS marah pulak abang second tuh…arggghhhh.. So raya tak ni? Grrrrrrr..

Dah cari dress kat KZNabihah tapi banyak warna sold out.. Baju raya 2013 memang tak terasa nak cari.. Tapi aku ada pilihan Jubah Raya 2013 dekat fanpage Jubah Muslimah.. Gila cantik.. tapi.. rasa nak jugak cari kat luar dari cari online… Padahal online itu mudah… Atau aku rasa beli di luar lagi murah dari beli online.. Sebab aku pernah beli tudung online, mahal dari kat luar…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

# raya raya raya… tapi takde mood… aku tengah fikir kerja nak majukan blog je… oh.. tuh kad raya  tahun ni design tahun lepas.. tapi tak print pun.. Huhuhu.. Tahun depan la kot aku start buat kad raya printed k!.. InsyaAllah…

About the author

Norfanil

Penulis berkecimpung dalam dunia blogging bermula tahun 2008 sehingga sekarang. Ingin beriklan, review produk, makanan atau travel? boleh hubungi terus norfanil@gmail.com...

1 Comment

Leave a Comment

CommentLuv badge