Lagi berbelas hari nak raya.. Aku masih lagi mengadap komputer di waktu pagi sehingga petang bekerja, sebelum masuk ke dapur untuk jadi chef, masak untuk berbuka.. Macam macam style ada..

Raya tahun ni macam suam suam kuku je bagi aku.. nape ek? Baju raya takde, yang ada kain pasang yang tak jahit lagi.. Bila nak jahit? Haha.. Tak tau la.. Kata nak beli jubah raya 2013.. tapi bila nak beli?

Sekarang kat Terengganu ni duk sibuk PRK Kuala Besut.. Sedih sebenarnya, kereta, kakak wat pi sana nak berkempen, Sedih wooiii… Nak kebas VIOS marah pulak abang second tuh…arggghhhh.. So raya tak ni? Grrrrrrr..

Dah cari dress kat KZNabihah tapi banyak warna sold out.. Baju raya 2013 memang tak terasa nak cari.. Tapi aku ada pilihan Jubah Raya 2013 dekat fanpage Jubah Muslimah.. Gila cantik.. tapi.. rasa nak jugak cari kat luar dari cari online… Padahal online itu mudah… Atau aku rasa beli di luar lagi murah dari beli online.. Sebab aku pernah beli tudung online, mahal dari kat luar…

# raya raya raya… tapi takde mood… aku tengah fikir kerja nak majukan blog je… oh.. tuh kad raya  tahun ni design tahun lepas.. tapi tak print pun.. Huhuhu.. Tahun depan la kot aku start buat kad raya printed k!.. InsyaAllah…

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge