i & Lifestyle

Tiada Baju Raya, Tapi Ada Jubah Raya 2013….

kad raya norfanil
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Lagi berbelas hari nak raya.. Aku masih lagi mengadap komputer di waktu pagi sehingga petang bekerja, sebelum masuk ke dapur untuk jadi chef, masak untuk berbuka.. Macam macam style ada..

Raya tahun ni macam suam suam kuku je bagi aku.. nape ek? Baju raya takde, yang ada kain pasang yang tak jahit lagi.. Bila nak jahit? Haha.. Tak tau la.. Kata nak beli jubah raya 2013.. tapi bila nak beli?

Sekarang kat Terengganu ni duk sibuk PRK Kuala Besut.. Sedih sebenarnya, kereta, kakak wat pi sana nak berkempen, Sedih wooiii… Nak kebas VIOS marah pulak abang second tuh…arggghhhh.. So raya tak ni? Grrrrrrr..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Dah cari dress kat KZNabihah tapi banyak warna sold out.. Baju raya 2013 memang tak terasa nak cari.. Tapi aku ada pilihan Jubah Raya 2013 dekat fanpage Jubah Muslimah.. Gila cantik.. tapi.. rasa nak jugak cari kat luar dari cari online… Padahal online itu mudah… Atau aku rasa beli di luar lagi murah dari beli online.. Sebab aku pernah beli tudung online, mahal dari kat luar…

# raya raya raya… tapi takde mood… aku tengah fikir kerja nak majukan blog je… oh.. tuh kad raya  tahun ni design tahun lepas.. tapi tak print pun.. Huhuhu.. Tahun depan la kot aku start buat kad raya printed k!.. InsyaAllah…

#

About the author

1 Comment

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network