i & Lifestyle

Tempahan Lembu Korban 2013

Written by Norfanil

Assalamualaikum..

Tempahan Lembu Korban 2013. Tahun ini Hari Raya Haji atau Hari Raya Korban jatuh pada 15 Oktober 2013. Untuk itu, bagi mereka yang sedang mencari tempahan lembu korban 2013, sini saya kongsikan info untuk anda.

Tempahan Lembu Korban 2013

Tempahan lembu korban 2013 boleh di buat secara online untuk program korban dan akikah di Kemboja. Program ini di kenali sebagai e-Qurban :  Peneraju Qurban dan Akikah di bawah syarikat EQURBAN RESOURCES SDN. BHD. (951131-U). 

Pada tahun ini juga pihak eQurban telah menetapkan beberapa kawasan utama untuk perlaksanaan Ibadah Qurban ini nanti supaya ia sampai kepada kumpulan sasaran dan perlaksanaannya lebih sistematik. Ini sesuai dengan penggunaan sistem baru eQurban (EQOS) yang lebih Telus dan Mudah.

Tempahan lembu korban jadi mudah dengan eQurban

Yep, tempahan lembu korban atau tempahan daging korban menjadi mudah dengan eQurban.. Sebab apa? eQurban memberi peluang dan kemudahan kepada umat Islam di negara ini untuk melakukan ibadah korban yang dikendalikan oleh syarikat dan  CMC  bersandarkan kepada keikhlasan masing-masing.

Ini kerana, anda di antara kita hidup dalam kemiskinan terutama yang tinggal jauh di pendalaman dan tidak mempunyai kemudahan asas termasuk jalan raya, elektrik dan air yang bersih.

Harga mengikut bahagian bagi lembu korban dan kambing korban.

tempahan lembu korban 2013

  • Harga untuk satu bahagian lembu adalah RM 250, anda boleh memilih untuk menempah 1 bahagian atau beberapa bahagian lembu mengikut keperluan anda.  Tempah sekarang!!
  • Harga untuk satu ekor lembu pula adalah RM 1750. Seekor lembu mempunyai tujuh bahagian, anda boleh menamakan setiap bahagian untuk individu yang berbeza jika perlu. Tempah sekarang!!
  • Harga untuk satu ekor kambing pula adalahRM 550. Seekor kambing adalah untuk satu nama sahaja. Tempah sekarang!!

tempahan lembu korban 2013 sekarang

Tempahan akan di tutup pada 07 OKTOBER 2013.

Tempah sekarang!!!


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

6 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge