i & Gajet

Telefon Percuma dari MYEG untuk Belia

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum..

Baru je lepas daftar untuk telefon percuma dari MYEG untuk belia. Terbaca di blog Hasrul Hassan . Curious jugak mula mula, tapi dah terbaca komen dari seseorang di facebook pasal myeg, tiba tiba Hasrul Hassan buat entry..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Untuk mereka yang berumur 21-30 tahun dan bergaji bawah dari RM3000 boleh apply telefon percuma dari Myeg untuk belia ni. Tapi dia cakap awal awal siapa cepat dia dapat. Daftar je dulu nanti dia akan process dan kalau dapat dia akan contact.

Telefon percuma dari MYeg adalah telefon jenis Ninetology Black Pearl Mini dan percuma pek berbual RM15 dari celcom.

Cara nak daftar telefon percuma dari MYEG – http://bit.ly/1a9EQ75


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Borang untuk mendaftar telefon percuma dari MYEG – http://bit.ly/1dUasTg

p/s: dah daftar dah, tapi tak tau la dapat ke tidak.. huhuhu.. Wait and see…

About the author

7 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge