i & Lifestyle

Tayang muka macam patung di Facebook?

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Tetiba hari ini nak mengelurkan satu kisah yang aku baca kat mynewshub.my. Seorang gadis popular kerana mukanya seakan akan patung. Cantik ke patung tu?

Pandangan aku memang cantik, tapi hakikat takleh lari, macam patung. Sama juga di alam facebook. Ramai yang rasa dia cantik tapi ditayang tayang di facebook. dengan makeup tebal, jadik la patung. No neutral beauty.

Budget cantik tapi hakikatnya sebijik macam patung. Bak kata seorang kawan di facebook, perempuan make up tebal tebal, persaan diri tuh  cantik walhal orang sekeliling nampak macam patung!.. ok hakikat..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

So before keluar rumah, nak make up, make up la.. tapi tengok dulu cermin, tanya pada diri “macam patung ke tak?’”… nanti tak pasal pasal kena bahan…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Sebenarnya, make up sikit, secalit je pun actually dah mencukupi. Betul tak wahai lelaki?

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge