i & Lifestyle

Tayang muka macam patung di Facebook?

image_thumb[6] (3)
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Tetiba hari ini nak mengelurkan satu kisah yang aku baca kat mynewshub.my. Seorang gadis popular kerana mukanya seakan akan patung. Cantik ke patung tu?

Pandangan aku memang cantik, tapi hakikat takleh lari, macam patung. Sama juga di alam facebook. Ramai yang rasa dia cantik tapi ditayang tayang di facebook. dengan makeup tebal, jadik la patung. No neutral beauty.

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Budget cantik tapi hakikatnya sebijik macam patung. Bak kata seorang kawan di facebook, perempuan make up tebal tebal, persaan diri tuh  cantik walhal orang sekeliling nampak macam patung!.. ok hakikat..

So before keluar rumah, nak make up, make up la.. tapi tengok dulu cermin, tanya pada diri “macam patung ke tak?’”… nanti tak pasal pasal kena bahan…

Sebenarnya, make up sikit, secalit je pun actually dah mencukupi. Betul tak wahai lelaki?

#

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network