i & Travel

Tandop Hotel – Hotel Murah di Kedah dan Perlis!

Tandop hotel - hotel murah di Kedah dan perlis
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Hai.. Untuk mereka yang bercadang nak gi Kedah atau Perlis, aku ada satu hotel yang murah dan selesa untuk menginap. Aku dah penah stay kat hotel ni, masa tuh tengah study week, aku pi sana cari ketenangan dan study. Alhamdulillah.. Murah dan selesa. Ini antara hotel murah di Kedah dan Perlis!


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Tandop Hotel, ada 3 cawangan. Ada dekat Alor Star, Jitra dan Perlis. Kalau lihat dekat website dia, macam macam info ada.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Perjalanan ke Tandop Hotel ke Alor Star murah je. Hanya RM15.. Jauh? tak la jauh sangat. Tandop Hotel Kat Alor Star dekat dengan Alor Star Mall. Jalan kaki dah boleh sampai.

Harga bilik dia murah . Kalau sorang dan satu katil harga hanya RM 50 (rate tahun 2012), kalau double bed hanya RM65 .. tapi bergantung pada off peak atau pun peak. Biasa peak mahal la sikit. Untuk single bed biasa tak banyak. Cuba tengok harga kat bawah ni.. Nih harga kat cawangan di Hotel Tandop kat Alor Star. Setiap cawangan harga lain dan quantity bilik pun lain.

image

Untuk mereka yang nak tengok harga kat 2 negeri lain boleh klik sini.

Jitra/Chanlun | Kuala Perlis

Dia punya fasiliti pon ok! tak da masalah. Antaranya ada Astro movie. Yang aku paling suka. Kalau duk Hotel Bustani mahal, tapi takda Astro Channel.. rugi, so baik duk Hotel Tandop.. Hotel Murah di Kedah.. tapi dia punya room tak banyak la..

Ini dia fasiliti yang ada kat Tandop Hotel.

-Astro Channel
-WiFi
-Wired Internet
-COWAY Drinking Water
-Parking
-24 hours Security
-24 hours Surveillance
-Air-conditioning
-Prayer Mat
dan lain lain.

Apa apa untuk reservation atau nak tengok keadaan bilik dan rate baru mereka di laman web utama Tandop Hotel >> http://www.thotel.com.my

Tapi ini masa aku pergi 2012. Sekarang dah lama tak pergi Kedah tak tahu samaada rate dia berubah ke tidak.

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge