i & Lifestyle

Taktik Rogol, di langgar sebelum di masukkan ke dalam bonet!

Written by Norfanil

Assalamualaikum..

rogol

Ya Allah takutnya zaman sekarang.. Kenapa la ada manusia macam ni.. Cik Norfa terbaca kisah seorang gadis yang di langgar sehingga terjatuh dan patah tangan, kemudian di masukkan dalam bonet untuk di rogol. luluh hati…

Kenapa la berhati binantang macam tuh… Pastuh tunjuk baik pi hantar budak tuh balik rumah.. Nasib la otak tuh tak berapa pandai, bagi nama ngan nombor telefon kat mangsa.. Sah sah senang nak cari dan hantar masuk lokap..

Cerita dari mangsa:

Setiba di tempat kejadian, motosikal yang ditunggang mangsa bergesel dengan sebuah kereta jenis Proton Wira yang dipandu seorang lelaki berusia 31 tahun.

Menurutnya, pergeselan itu mengakibatkan mangsa terjatuh ke dalam semak dan mengalami patah tangan kiri serta jari kanan.

Lelaki itu berpura-pura mahu menolong mangsa selepas terjatuh dan mengangkat mangsa masuk ke bahagian belakang kereta sebelum merogol gadis berkenaan.

Mangsa dalam keadaan separuh sedar dan dalam kesakitan, tidak mampu untuk melawan suspek daripada melakukan perbuatannya itu.

Lepas ni mohon berhati hati la. nak nak cik Norfa yang tunggang motor hari hari.. Adehh..seramm!!..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

16 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge