Tag Archives: siti nurhaliza

Persembahan Live Terbaik Siti Nurhaliza Sepanjang Zaman

Persembahan Live Terbaik Siti Nurhaliza Sepanjang Zaman

Persembahan Live Terbaik Siti Nurhaliza Sepanjang Zaman | Seminggu ni memang layan lagu Dato’ Seri Situ Nurhaliza je. Tak tahu kenapa tapi lagu-lagu beliau tak pernah rasa bosan kalau dengar. Tapi antara audio biasa dengan live, saya lebih suka live. Mujur dah beli wireless earphone kat Lazada nak dengar kuat-kuat dengan muzik yang best. hehe. […]

Sambut Hari Ibu Bersama Siti Nurhaliza (Mother’s Day Miracle Night)

Hi, Alhamdulillah, first time dapat tengok konsert live Dato’ Siti Nurhaliza. Dan boleh kira ini juga pertama kali sambut hari ibu bersama Siti Nurhaliza. Selama ni memang admire gila dengan Dato’ Siti Nurhaliza bila tengok video-video nyanyian live dia. Takkan bosan tengok dia nyanyi live sebab Dato’ Siti punya style memang live takkan sama dengan […]

Makan Malam bersama Dato Siti Nurhaliza Sempena Hari Ibu! Tiket dah nak habis!

Makan Malam bersama Dato Siti Nurhaliza Sempena Hari Ibu 3

Hari ibu semakin hampir. Dah tahu nak bagi hadiah apa untuk ibu atau isteri korang? Erm kalau tak tahu, aku rasa Dinner dengan Siti Nurhaliza ni adalah yang terbaik untuk bagi kejutan. Gila. Dinner dengan Siti Nurhaliza kot. Siapa taknak kan? Makan Malam Amal bersama Dato Siti Nurhaliza Makan Malam Amal bersama Dato Siti Nurhaliza sempena “Mother’s […]