Norfanil's blog

Soalan Percubaan UPSR 2013 Semua Negeri

Assalamualaikum.. Kat sini saya kumpulkan Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2013 Seluruh negeri untuk panduan cikgu cikgu ataupun ibu bapa..

Koleksi soalan trial UPSR 2013 ini akan di update dari masa ke semasa bergantung kepada sumber soalan dan jawapan yang saya temui.. Saya akan kumpul dan kongsikan di sini .. Terima kasih kepada Cikgu Samsuddin kerana sudi berkongsi untuk membantu adik adik berjaya dalam UPSR..

Semoga bermanfaat, dan maaf atas kekurangan skema yang tidak ada dalam senarai.. Mohon bersabar ye.. Selamat mendownload..

 

Sumber : Cikgu Samsudin

Cara nak download:

1) Klik LINK yang di berikan,
2) – Skydrive : button download ada di bahagian atas sebelah kiri..
      – Scribd : kena sign up dulu, then login baru boleh download..

Jawapan?

Maaf, ada yang ada jawapan, ada yang tiada jawapan.. Mohon bersabar..

 

Comments

comments

75 thoughts on “Soalan Percubaan UPSR 2013 Semua Negeri

  1. Noran

    Salam, thank u for a good effort on UPSR trial examination spot question, boleh saya buat permintaan, tolong carikan soalan UPSR utk SKJ[C[ jugek tak, sebab saya hantar anak saya ke sekolah Cina. TQ

  2. sarah

    terima kasih byk2 kerana nii cukup membantu anak sya yg akan menduduki upsr tahun nii, sya asa satu soalan jwpn utk kertas BM upsr ( terengganu) bole tak bagi jawapannya bab agak sukar utk sya memeriksa kerja anak sya yg dia telah buat…thx

  3. Nur Adriana Balqis

    cikgu , macam mana yup , nk bg semua yg saya belajar msuk ke kepala ?? sya dah try bnyk cara .. tpi x menjadi .. mcm mna eh ?? boleyh tlng x ?? TQ

  4. aza

    Terima kasih, dik. Mdh2an Allah memberkati usaha kita semua. Usaha anak2 yang telah giat berusaha dan usaha norfanil untuk membantu. Semoga impian guru2 dan pembimbing yang amat inginkan keputusan cemerlang di sekolah masing-masing dimakbulkan Allah.

  5. surya

    Assalam….tq dik kerana sudi buat amaln jariah mcm ni….tp akak nak mintak tolong sikit. Boleh tk sentkan semua soaln utk semua negeri tu ke email akak….tp berapa nak pandai dwload2 ni….

  6. nor74

    Syukran n million thanks fanil for this superb n fantastic effort..its awesome! It really helps me a lot in my teaching especially in providing my pupils with extra drilling based on the upsr trial exams..may Allah bless u darling!

  7. hayati salih

    Asalamualaikum terima kasih semuga usaha murni ini Allah berkati memberi manafaat kpd anak-anak murid yg akan menduduki Upsr…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge