Soalan Percubaan UPSR 2013 Negeri Terengganu

Assalamualaikum.. Kat sini saya kumpulkan Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2013 Negeri Terengganu untuk panduan cikgu cikgu ataupun ibu bapa..

Koleksi soalan trial UPSR 2013 ini akan di update dari masa ke semasa bergantung kepada sumber soalan dan jawapan yang saya temui.. Saya akan kumpul dan kongsikan di sini .. Selamat mendownload..

Koleksi Kertas Soalan Percubaan UPSR 2013 TERENGGANU / Koleksi Kertas Soalan TRIAL UPSR 2013 TERENGGANU

This Post Has 21 Comments

  1. camne nak down load soalam upsr

    1. click pada link yang saya sertakan berwarna merah, nanti akan terbuka file Skydrive Microsoft words..
      then klik button download atas sebelah kiri.. dan tekan keep bila di tanya untuk download..

  2. Assalam…nak tanya skit kpd Puan…adakh sya perlu ada akaun scribd jika sya nak dwnload soalan2 yg puan srtakan??

    Tqvm

  3. assalam, sya nk tanya ttg Pentaksiran Sumatif 3 UPSR 2013 bagi BM pemahaman , takde ke jwpannya yg bole kita rujuk , thx

    1. wassalam.. buat masa sekarang tak ada lagi..saya akan update dari masa ke semasa

  4. saya telah cuba lebih dari 10 x untuk sign in scribd tp masih gagal…..saya tak dapat pasti dimana silapnya….jika file tersebut jenis skydrive, tiada masalah. tapi jika scribd….saya masih belum berjaya….boleh bantu saya?

    1. login guna connect with facebook untuk mudahkan kerja

  5. Jawapan untuk soalan ni xde ke ?
    ain soffia recently posted..Trial UpsrMy Profile

  6. salam,sy masih xblh download…dh connect guna fb pn xblh…bgaimana ye?

    1. kalau dah connect sepatutnya boleh download..

  7. Terima-kasih di atas usaha cikgu. Dahulu semasa belajar saya lihat kaum cina begitu perihatin di dalam pengumpulan soalan2 pepereksaan dan nota-nota untuk anak-bangsa mereka sedangkan bangsa kita lebih ramai tidak suka berkongsi ilmu. Semoga usaha cikgu ini menjadi suatu amal jariah untuk kehidupan akhirat.

  8. Belum ade jawapan untuk kertas percubaan terengganu sains ?

  9. KENAPA KLAU BUKAK SOALAN SAINS PERCUBAAN UPSR KLUAR PMR MOHON DIBALAS WASSALAM….

    1. SOALAN TERENGGANU SYE CBE X DPT 2

  10. Semua soalan memang takde jawapan ke? Soalan apa je yang ada jawapan?

  11. skema jawapan ada tak?.

  12. Saa teruja nak download set soalan percubaan Terangganu …trma ksh atas perkongsian …

  13. tq

  14. skema jawapa

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu
×
×

Cart