Soalan Percubaan PMR 2013

soalan-percubaan-PMR-2013-seluruh-negeri

Assalamualaikum.. Macam mana peperiksaan percubaan PMR 2013? OK? ke tak Ok? jangan risau masih ada masa lagi untuk adik adik cuba sedaya upaya untuk dapatkan keputusan cemerlang.. Oleh itu, saya kat sini akan kongsikan soalan percubaan PMR 2013 untuk tolong adik adik. Dan moga ibu bapa atau pun guru dapat download soalan ini supaya meningkatkan kecemrlangan anak murid dan sekolah..

Untuk makluman pada tahun 2013, tiada Peperiksaan Percubaan Selaras pada peringkat negeri. Soalan Percubaan PMR dibuat pada peringkat sekolah sahaja.

Akan tetapi, koleksi soalan percubaan PMR 2013 ini masih lagi dalam pencarian. Cikgu cikgu yang ingin bantu saya mengumpulkan soalan soalan ini, boleh email kepada saya norfanil {at} gmail.com supaya pelajar di negeri lain dapat download soalan negeri lain..Jom sama sama kongsikan.. Jangan lupa email saya..Soalan dan Skema Jawapan sekali..

Kalau tak dapat scan, ambil gambar pun boleh, hantar ke saya dalam bentuk ZIP / RAR lagi memudahkan.. Ini saya kongsikan soalan percubaan PMR 2013 mengikut negeri..

BACA : Catch life-size dinosaurs at GSC Pavilion, Gurney Plaza & 1 Utama during #GSCDino2013 roadshow!
BACA : Untuk girls yang nak start business.. Get the tips here.. #ShineOn
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Comments

comments

About the author: Penulis berkecimpung dalam dunia blogging bermula tahun 2008 sehingga sekarang. Seorang co-writer di Myselera Masih lagi menuntut di Universiti Malaya dalam jurusan Perakaunan. Ingin beriklan, review produk, makanan atau travel? boleh hubungi terus [email protected]… by : Norfanil

1 comment… add one

  • MARIAH HAMID September 2, 2013, 8:47 pm

    mohon kongsikan ..

Leave a Comment

CommentLuv badge