i & Lifestyle

Si Kecil Bermain Tali dan Bola

SAM_1374
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Ingat lagi si comel ni.. Sekarang dah makin besar. Makin garang.. Suka gigit orang…Suka ikut  kaki orang bila berjalan.. La ni dia dah macam kucing gila haha…

Tapi best part kat si kecil ni, baru sekali bawak dia tidur naik katil, the next day dia sendiri naik katil pukul 12 untuk tidur… pandai gila.. and next next day lagi, sebelum saya masuk tidur mesti dia dah tertidur atas katil..syooommeeeeellll…

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Apa pun, nak tunjuk video si kecil ni.. Jadi gila sebab tali terlekat kat gigi dia.. Then di pusing pusing sampai 1 kali ikut tali tuh.. hahahaha.. sabo je..

Cat Play Rope
[FMP]http://www.youtube.com/watch?v=of3wQ-DeP5A[/FMP]

Cat Play Ball
[FMP]http://www.youtube.com/watch?v=eDh3FY4vNKA[/FMP]

#

About the author

1 Comment

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network