Si Kecil Bermain Tali dan Bola

Ingat lagi si comel ni.. Sekarang dah makin besar. Makin garang.. Suka gigit orang…Suka ikut  kaki orang bila berjalan.. La ni dia dah macam kucing gila haha…

Tapi best part kat si kecil ni, baru sekali bawak dia tidur naik katil, the next day dia sendiri naik katil pukul 12 untuk tidur… pandai gila.. and next next day lagi, sebelum saya masuk tidur mesti dia dah tertidur atas katil..syooommeeeeellll…

Apa pun, nak tunjuk video si kecil ni.. Jadi gila sebab tali terlekat kat gigi dia.. Then di pusing pusing sampai 1 kali ikut tali tuh.. hahahaha.. sabo je..

Cat Play Rope
[FMP]http://www.youtube.com/watch?v=of3wQ-DeP5A[/FMP]

Cat Play Ball
[FMP]http://www.youtube.com/watch?v=eDh3FY4vNKA[/FMP]

One thought on “Si Kecil Bermain Tali dan Bola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge