i & Lifestyle

Si Kecil Bermain Tali dan Bola

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Ingat lagi si comel ni.. Sekarang dah makin besar. Makin garang.. Suka gigit orang…Suka ikut  kaki orang bila berjalan.. La ni dia dah macam kucing gila haha…

Tapi best part kat si kecil ni, baru sekali bawak dia tidur naik katil, the next day dia sendiri naik katil pukul 12 untuk tidur… pandai gila.. and next next day lagi, sebelum saya masuk tidur mesti dia dah tertidur atas katil..syooommeeeeellll…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Apa pun, nak tunjuk video si kecil ni.. Jadi gila sebab tali terlekat kat gigi dia.. Then di pusing pusing sampai 1 kali ikut tali tuh.. hahahaha.. sabo je..

Cat Play Rope
[FMP]http://www.youtube.com/watch?v=of3wQ-DeP5A[/FMP]


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Cat Play Ball
[FMP]http://www.youtube.com/watch?v=eDh3FY4vNKA[/FMP]

About the author

1 Comment

Leave a Comment

CommentLuv badge