Char Kuey Teow Udang Kara Sham Char Kuey Teow 696 Shah Alam Memang 5 Bintang -007
Char Kuey Teow Udang Kara

Hi, Peminat Char Kuey Teow? Ha.. Kita geng! Kat mana CHar Kuey Teow sedap di Selangor? Meh nak bagitahu. Ada satu kedai namanya Shah Char Kuey Teow 696 yang terletak di Seksyen 19, Shah Alam. Makan sekali kat sini, esok terliur lagi. Patot la ramai yang cakap makanan kat sini sungguh sedap!

Sham Char Kuey Teow 696 Masuk Surat Khabar!

Sham Char Kuey Teow memang femes. Pernah mendapat liputan dalam surat khabar dan juga blogger. new balance 530 homme soldes Pernah viral juga di Social Media seperti Facebook. nike air max 2016 online Scarpe Nike Italia Restoran ini dimiliki oleh Shamsul Aswad dan isterinya, Jamilah Ahmad. Menurut En. Sham, Char Kuey Teow ini hidangan turun termurun, dan resepi khas dibawa dari kampung.

Lain dari yang lain!

Char Kuey Teow di sini memang pelbagai. Yang menjadi tarikan adalah Char Kuey Teow Udang, Char Kuey Teow 3 Serangkai (Udang, Kerang dan Sotong) serta Char Kuey Teow Special. nike pas cher Apa yang kami makan? Haa. ini yang ditunggu-tunggu. Alhamdulillah, boleh rasa semua.. Dari yang biasa sampai yang special. Mochilas Kanken Big

Char Kuey Teow Udang Special Sham Char Kuey Teow 696 Shah Alam Memang 5 Bintang -006
Char Kuey Teow Udang Special
Char Kuey Teow Udang Special Sham Char Kuey Teow 696 Shah Alam Memang 5 Bintang -001
Char Kuey Teow Udang Special
Char Kuey Teow Ketam Sham Char Kuey Teow 696 Shah Alam Memang 5 Bintang -002
Char Kuey Teow Ketam
Char Kuey Teow 3 Serangkai Sham Char Kuey Teow 696 Shah Alam
Char Kuey Teow 3 Serangkai
Udang masak lemak cili api.. Sham Char Kuey Teow 696 Shah Alam Memang 5 Bintang -001
Udang masak lemak cili api..
Bawal Goreng bersama Nasi Putih dan sambal. kicap! Sham Char Kuey Teow 696 Shah Alam Memang 5 Bintang -005
Bawal Goreng bersama Nasi Putih dan sambal. kicap!
Char Kuey Teow Udang Kara Sham Char Kuey Teow 696 Shah Alam Memang 5 Bintang -007
Char Kuey Teow Udang Kara
Apa kata saya? Setelah melantak kenyang perut, Alhamdulillah. asics tiger uomo Nike Air Max BW Femme Syukur! Tak sangka, char kuey teow di sini memang sedap. Sampai sekarang terliur lagi nak pergi, tapi kekangan masa tak sempat nak pergi. Paling saya suka Char Kuey Teow 3 Serangkai, sebab saya peminat seafood. Dalam 3 serangkai ada 3 jenis seafood. Udang kara tak kurangnya. Besar, segan pula nak makan depan orang. chaussures de foot adidas hehe. Brandon Crawford Jersey Kalau dah kaki makan, apa ada hal kan? Ha, jangan lupa dengan lada jeruk. nike roshe flyknit hombre Tak lengkap kalau makan char kuey teow tanpa lada jeruk.. Yum..

Harga?

Jangan risau. Nike Air Max Baratas Harga Char Kuey Teow disini tak mahal. Berpadanan dengan kuantiti dan kesedapannya. Untuk Char Kuey Teow Biasa sehingga Char Kuey Teow Special antara RM6-RM20. Kanken Mini Untuk Char Kuey Teow Udang Kara RM99. Bergantung pada harga semasa.

Betul ke sedap?

Ye memang sedap. Sham Char Kuey Teow ni antara char kuey teow sedap di Shah Alam yang saya pernah makan. Kalau nak tau, ramai dah makan kat sini, dan rata-rata berpuas hati. Boleh tengok Review di Facebook Sham Char Kuey Teow 696. Maglia Patrick Ewing Cuba dulu, baru tahu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge