Assalamualaikum…

Tengok tajuk.. Sengaja buat salah hantar mesej pada ex-boyfriend.. macam dah gempak.. kikiki.. pernah buat? pernah? Biasa la, lepas break masing masing semua geram.. saja nak menjeleskan ex sendiri.. kan? konon konon nak tarik perhatian untuk mesej, dalam hati rindu walaupun dah break..

Orang yang biasa buat macam ni mesti boleh perasan if ex dia hantar mesej salah, atau sengaja buat salah hantar mesej..  biasa agak agak lelaki ke perempuan suka buat macam ni?

Itu lah.. masing masing ego.. time bergaduh masing masing takde yang nak mengalah.. tengok, bila dah break baru la nak hantar mesej bagai..selama ni hantar mesej takdak pulak nak balas kan? harrrruuuuu…

Apa apa pun, udah udah la buat buat salah anta mesej.. annoying gak kadang kadang.. tapi kita layan kan juga.. jangan balas.. tengok berapa lama dia boleh bertahan..=P * peace!!

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge