i & Lifestyle

Sengaja buat salah hantar mesej pada ex-boyfriend

Written by Norfanil

Assalamualaikum…

Tengok tajuk.. Sengaja buat salah hantar mesej pada ex-boyfriend.. macam dah gempak.. kikiki.. pernah buat? pernah? Biasa la, lepas break masing masing semua geram.. saja nak menjeleskan ex sendiri.. kan? konon konon nak tarik perhatian untuk mesej, dalam hati rindu walaupun dah break..

Orang yang biasa buat macam ni mesti boleh perasan if ex dia hantar mesej salah, atau sengaja buat salah hantar mesej..  biasa agak agak lelaki ke perempuan suka buat macam ni?

Itu lah.. masing masing ego.. time bergaduh masing masing takde yang nak mengalah.. tengok, bila dah break baru la nak hantar mesej bagai..selama ni hantar mesej takdak pulak nak balas kan? harrrruuuuu…

Apa apa pun, udah udah la buat buat salah anta mesej.. annoying gak kadang kadang.. tapi kita layan kan juga.. jangan balas.. tengok berapa lama dia boleh bertahan..=P * peace!!


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Norfanil

Penulis berkecimpung dalam dunia blogging bermula tahun 2008 sehingga sekarang. Ingin beriklan, review produk, makanan atau travel? boleh hubungi terus norfanil@gmail.com...

4 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge