Senarai Photographer Wanita di Terengganu. Mencari Photographer  di hari bahagia macam dah jadi perkara wajib. Ye la, semua bakal pengantin impikan majlis terakam indah oleh photographer.

Ada yang cakap, tak perlu. Tapi kalau mampu apa salahnya. Kan?

Sekarang dah tak susah dah nak cari photographer wanita, bagusnya mereka ni sangat sesuai untuk pasangan yang  segan nak beraksi depan kamera photographer lelaki. Betul tak?

Tapi tak apa. Sekarang photogrpaher wanita boleh tolong anda.

Di Terengganu, beberapa photographer wanita menjadi tumpuan. Hasil gambar yang menarik dan cantik.

Senarai ini di kongsikan oleh seorang photographer wanita, Norain Yusoff. Jadi jangan risau, insyaAllah gambar di hasilkan cantik dan anda takkan ditipu.

Nak lagi best, boleh tengok gambar-gambar hasil mereka di fanpage atau Facebook mereka.

Senarai Photographer Wanita di Terengganu
Kredit : Romus.Art

Terengganu Ladies Photographer
#TLP

1. Fb : Norain Yusoff
Fb Page : Norain Yusoff Photography
Instagram: @norainyusoffphotography
WhatsApp : 014-5498028

2. Fb : Ommel Bridal
Fb Page: Ommel butik
Instagram : @ommelbridal
WhatsApp : 018-9127562

3. Fb : Ayaa Mustafa
Fb Page : Romus Art Photography
Instagram : @romus.art
WhatsApp : 019 946 3946

4. Fb : Siti Roshafiza Harun
Fb Page : FF10 picture
Instagram : @sitiphotography WhatsApps : 0172811231

5. Fb : Shiela Ashiela
Instagram : @ila_shiela
WhatsApp : 01112993656

6. Fb : Lima Lieza
WhatsApp : 0199816055

7. Fb : Mariam Hassan
Instagram : nurulmariam_hassan
Whatsapp:0129908461

8. Fb : Suraya Yussof
FB Page : Rizarumedia
Instagram : @rizarumedia
Whatsapp : 01133792466

9. Fb : Syiraniez Kisana
Fb page : Happy moment photografer – photografer jerteh
Fb page : sweet moment bridal besut
Instgram : @Syiraniez
WhatsApp : 0179835767

10. Fb : Nurul Huda Mohd
Fb Page : Anjungstudio
WhatsApp : 0139992026

11. Fb : Sabi Sabihah
WhatsApp : 0173558002

12. Fb:Noor Madiana Mat Lasir
Fb page : cnp production
Hp/whatsapp : 0139552955

13. Fb : Seha Ghani
Fb Page : Seha Ghani Photography
Whatsapp : 013-5956510

14. Fb : AyuDfoto Ismail
Hp/whatsApp :
0129631229
0129581229

15. Fb: SiTi Hajar Jaafar
Fb page : crewokphotographic
Instagram : crewokphotographic
Hp/whatsapp : +60136299725

16. Fb Clah Aziz
Instagram : nrcl.photography
Hp/whatsapp : 0139537043

17. Fb: Hafiza Ellias
Instagram : hafiza ellias
Hp/whatsapp : +60139190048

18. FB : Yra Syahirah
FB Page : The Lensayra
Instagram : @thelensayra_photography
Whatsapp : 014-511 3808

19. fb: Eryda Syuhada
WhatsApp: 0139438743

Boleh pilih yang mana berkenan. Dan boleh hubungi mereka untuk tempahan pakej pada hari bahagia anda. Mungkin ada yang anda berkenan tak dapat menjadi photographer anda sebab dah di booking oleh pasangan lain terlebih dahulu.

Jadi lebih oleh booking awal. Supaya yang berkenan di hati tu, free untuk berkhidmat di hari bahagia anda.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge