Senarai Photographer Wanita di Terengganu. Mencari Photographer di hari bahagia macam dah jadi perkara wajib. Ye la, semua bakal pengantin impikan majlis terakam indah oleh photographer.

Ada yang cakap, tak perlu. Tapi kalau mampu apa salahnya. Kan?

Sekarang dah tak susah dah nak cari photographer wanita, bagusnya mereka ni sangat sesuai untuk pasangan yang segan nak beraksi depan kamera photographer lelaki. Cheap Fjallraven Kanken No.2 Betul tak?

Tapi tak apa. Sekarang photogrpaher wanita boleh tolong anda.

Di Terengganu, beberapa photographer wanita menjadi tumpuan. Hasil gambar yang menarik dan cantik.

Senarai ini di kongsikan oleh seorang photographer wanita, Norain Yusoff. Jadi jangan risau, insyaAllah gambar di hasilkan cantik dan anda takkan ditipu.

Nak lagi best, boleh tengok gambar-gambar hasil mereka di fanpage atau Facebook mereka.

Senarai Photographer Wanita di Terengganu
Kredit : Romus.Art
Terengganu Ladies Photographer #TLP 1. Fb : Norain Yusoff Fb Page : Norain Yusoff Photography Instagram: @norainyusoffphotography WhatsApp : 014-5498028 2. Fb : Ommel Bridal Fb Page: Ommel butik Instagram : @ommelbridal WhatsApp : 018-9127562 3. nike air max 90 pas cher Fb : Ayaa Mustafa Fb Page : Romus Art Photography Instagram : @romus.art WhatsApp : 019 946 3946 4. Fb : Siti Roshafiza Harun Fb Page : FF10 picture Instagram : @sitiphotography WhatsApps : 0172811231 5. Fb : Shiela Ashiela Instagram : @ila_shiela WhatsApp : 01112993656 6. Fb : Lima Lieza WhatsApp : 0199816055 7. Fb : Mariam Hassan Instagram : nurulmariam_hassan Whatsapp:0129908461 8. Fb : Suraya Yussof FB Page : Rizarumedia Instagram : @rizarumedia Whatsapp : 01133792466 9. Fb : Syiraniez Kisana Fb page : Happy moment photografer – photografer jerteh Fb page : sweet moment bridal besut Instgram : @Syiraniez WhatsApp : 0179835767 10. Fb : Nurul Huda Mohd Fb Page : Anjungstudio WhatsApp : 0139992026 11. Abercrombie Pas Cher Fb : Sabi Sabihah WhatsApp : 0173558002 12. asics pas cher Fb:Noor Madiana Mat Lasir Fb page : cnp production Hp/whatsapp : 0139552955 13. Fb : Seha Ghani Fb Page : Seha Ghani Photography Whatsapp : 013-5956510 14. Fb : AyuDfoto Ismail Hp/whatsApp : 0129631229 0129581229 15. Fb: SiTi Hajar Jaafar Fb page : crewokphotographic Instagram : crewokphotographic Hp/whatsapp : +60136299725 16. Fb Clah Aziz Instagram : nrcl.photography Hp/whatsapp : 0139537043 17. Fb: Hafiza Ellias Instagram : hafiza ellias Hp/whatsapp : +60139190048 18. FB : Yra Syahirah FB Page : The Lensayra Instagram : @thelensayra_photography Whatsapp : 014-511 3808 19. fb: Eryda Syuhada WhatsApp: 0139438743 Boleh pilih yang mana berkenan. Kanken Classic Baratas Dan boleh hubungi mereka untuk tempahan pakej pada hari bahagia anda. Mungkin ada yang anda berkenan tak dapat menjadi photographer anda sebab dah di booking oleh pasangan lain terlebih dahulu. Jadi lebih oleh booking awal. Supaya yang berkenan di hati tu, free untuk berkhidmat di hari bahagia anda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge