i & Lifestyle

Semakan Keputusan ke IPTA PNGK 2.8 dan Ke atas

Written by Norfanil

Assalamualaikum.. Hari ni 10 Ogos 2012, semakan keputusan ke IPTA  bagi mereka yang mendapat PNGK 2.8 sudah boleh di lakukan. Boleh di katakan ramai  tidak diterima masuk ke IPTA berdasarkan keputusan julai yang lepas..

 

Semakan keputusan ke IPTA PNGK 2.8 dan ke atas akan berakhir pada 18 Ogos 2012. Semakan boleh di lakukan di link ini –> Semakan Keputusan ke IPTA PNGK 2.8 dan ke atas atau terus ke link di bawah mengikut  saluran yang berbeza mengikut kawasan..

 

Saluran 1 :Lembah Klang – https://online.mohe.gov.my/upu/hebahan
Saluran 2 : Selatan –  http://www.jpt.utm.my
Saluran 3 : Utara – http://www.jpt.uum.edu.my
Saluran 4 : Sabah –  http://jpt.ums.edu.my
Saluran 5 : Sarawak – https://jpt.unimas.my

 

Untuk mereka yang tidak berjaya, hebahan untuk e-rayuan akan di lakukan pada minggu ke 3 September 2012.. Apa apa pun, tahniah untuk adik adik yang berjaya masuk Universiti.. Jangan lalai ok.. AMbil peluang ni tunjukkan yang terbaik disebalik kegagalan masa SPM yang lepas.. k

 

 Internet Percuma Untuk 30 Hari? Biar betul…!

Semakan Keputusan Permohonan Kemasukan Ke IPTA bagi Calon yang Mendapat PNGK 2.8 dan ke atas Bagi Program Pengajian Lepasan STPM/Matrikulasi/Asasi Sesi Akademik 2012/2013


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge