i & Lifestyle

Selamat Hari Lahir Norfanil

SAM_1420
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Kisah ni dah basi sebenarnya.. Haha.. 8 julai 2012, genap aku 22 tahun. Wahhh.. Norfanil dah 22 tahun.. Alhamdulillah.. dipanjangkan umur untuk merasai usia 22 tahun.

 

Untuk tahun ni tak ada apa apa yang aku harapkan, melainkan sihat tubuh badan, berjaya dalam pelajaran, berjaya dalam blogging dan sentiasa dijalan Allah dan dirahmati.

 

Untuk kawan kawan terima kasih yang sudi wish, terutama sekali kawan baru di facebook baru. Alhamdulillah.. walaupun perkenalan kita singkat baru je beberapa minggu, tapi ucapan yang aku terima lebih banyak dari facebook lama..=).. i luv u gengs… hehehe.. love alot from norfanil.. muahahaha..

 

Oh lupa, tuh atas gambar kek aku beli kat D’nialicous. Boleh tengok website dan facebook depa untuk tempahan di Kuala Terengganu. Kenapa aku order kek pelangi? Sebenarnya, aku tak pandai buat kek dan tak tau macam mana rasa kek pelangi ni. Sebelum ni ada buat kek pelangi coklat, tapi resepi nya manis, kek nya manis, tapi yang aku order ni, hanya cheese je manis, dan baking dia cantik. tak macam aku buat, mampat semacam je kek.. pening kepala fikir. grr..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

 

Apa apa pun..sedap nya kek ni, tapi rumah aku ni kalau bab kek memang  seminggu baru habis.. hahaha.. gemuk gemuk gemuk…

Dan birthday present paling best tahun ni….

Cincin emas… thank you mama.. luv you!!

dulu ada lelaki kacak beli cincin.. tapi… tak sampai setahun hilang.. masa tuh tahun pertama bersama.. sekarang..dah tahun ketiga, aku dah ditinggalkan.. tak ada dah birthday present dari dia..

Lelaki Kacak : Siapa lelaki kacak?

#

About the author

2 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network