i & Lifestyle

Selamat berperang.. pastikan kali ini Menang tanpa syarat

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Selamat berperang guys… a bit tired dengan keadaan cik Norfa punya badan.. time time kritikal ini lah macam macam yang datang.. Terlampau mengantuk, terlampau rajin online tengok movie tapi terlampau sedikit study.. ya Allah dugaan..

Padahal, this sem la cik Norfa rasa sem yang wonderful.. Di kelilingi ramai kawan, work hard untuk setiap assignment, carry mark sangat awesome puas hati dengan usaha … tapi aduhai.. malas pula nak exam…

Lime subjek telah menunggu di medan perang… Semoga berjaya laaa…


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

slip

#pesanan dari pelajar Anugerah Dekan, Haziqah Jaafar, ko buat dulu semua note, abiskan, then 2 days before exam baru pulun subjek yang terdekat… Go Norfa.. You can do it.. !!

About the author

16 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge