Assalamualaikum…

Selamat berperang guys… a bit tired dengan keadaan cik Norfa punya badan.. time time kritikal ini lah macam macam yang datang.. Terlampau mengantuk, terlampau rajin online tengok movie tapi terlampau sedikit study.. ya Allah dugaan..

Padahal, this sem la cik Norfa rasa sem yang wonderful.. Di kelilingi ramai kawan, work hard untuk setiap assignment, carry mark sangat awesome puas hati dengan usaha … tapi aduhai.. malas pula nak exam…

Lime subjek telah menunggu di medan perang… Semoga berjaya laaa…

slip

#pesanan dari pelajar Anugerah Dekan, Haziqah Jaafar, ko buat dulu semua note, abiskan, then 2 days before exam baru pulun subjek yang terdekat… Go Norfa.. You can do it.. !!

16 COMMENTS

    • eh tak la.. Uitm lambat lagi.. sebab depa masuk lambat. ada 3 4 u exam skrg ni.. yang dip dah habis.. degree la tengah berperang.. wahh.. best dah abis exam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge