Assalamualaikum…

 

Fuh Fuh Fuh…. sedih ni.. Allah je yang tau apa aku rasa..  Bukan senang nak kumpul duit nak kahwin ni.. belum sempat nak kumpul lagi dah kena tarik..

 

Hari ni pergi Pejabat Pos nak pergi amik duit.. Memang niat nak amik duit keluar dari ASB..tapi belum sempat pergi ambil, dah kene tambah lagi duit untuk dikeluarkan.. sebabnya baru je masuk pagar pejabat pos kereta dah bergesel.. hmm..redha je la..dugaan..

 

Kena pulak kat kete VIOS my second bro.. Kalau kena kat HONDA CIVIC my first bro? lagi power….errkkk

20130411_153502
— Jarak Jauh
20130411_153505
— Zoom Sikit… torehan dari Telinga Gate Pejabat Pos.. boleh tahan gak angka kalau nak baiki ni.. 4 angka?


p/s: mujur ada JPA lagi..tapi dah tinggal separuh.. =(

ustaz don daniyal
— Pesanan dari ustaz Don, mungkin ini salah satu sebabnya.. Rezeki tak berkat..Allah tarik dengan cara macam ni

8 COMMENTS

    • hari ni dah hari khamis.. tunggu ari sabtu baru boleh buat..tp ayah cakap kene tunggu cuti sekolah baru boleh buat ..sbb takde krete nanti nak anta adik sekolah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge