i & Lifestyle

Rezeki Tak Berkat, Tiba Masa Untuk Di Tarik..

Written by Norfanil

Assalamualaikum…

 

Fuh Fuh Fuh…. sedih ni.. Allah je yang tau apa aku rasa..  Bukan senang nak kumpul duit nak kahwin ni.. belum sempat nak kumpul lagi dah kena tarik..

 

Hari ni pergi Pejabat Pos nak pergi amik duit.. Memang niat nak amik duit keluar dari ASB..tapi belum sempat pergi ambil, dah kene tambah lagi duit untuk dikeluarkan.. sebabnya baru je masuk pagar pejabat pos kereta dah bergesel.. hmm..redha je la..dugaan..

 

Kena pulak kat kete VIOS my second bro.. Kalau kena kat HONDA CIVIC my first bro? lagi power….errkkk

20130411_153502

— Jarak Jauh

20130411_153505

— Zoom Sikit… torehan dari Telinga Gate Pejabat Pos.. boleh tahan gak angka kalau nak baiki ni.. 4 angka?


p/s: mujur ada JPA lagi..tapi dah tinggal separuh.. =(

ustaz don daniyal

— Pesanan dari ustaz Don, mungkin ini salah satu sebabnya.. Rezeki tak berkat..Allah tarik dengan cara macam ni


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

8 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge