i & Lifestyle

Reunion lagii… PLKN Hijrah Penor 2013

Written by Norfanil

Assalamualaikum…

Semalam buat kali kedua buat reunion PLKN.. Tapi 5 orang je yang datangnya.. Masing masing dah bekerja, so susah nak jumpa..

Sebelum ni pernah buat dekat Kuantan tahun 2010.., agak ramai yang join. Ada yang dari KL, ada yang dari Terengganu dan juga Kuantan..  Masing masing berkonvoi..

Tapi kali ni buat dekat KL susah sikit nak gather masing masing ramai yang berada di Pantai Timur. Kiteorg meet up kat Time Square sebelum berpoya – poya di MCD dan tengok wayang.. First time tengok wayang di TS.. gila mahall~.. sungguh lepas ni tak pergi dah.. huhu..

Ale ale tengok Insidious Chapter 2 lagi.. Dah 3 kali aku tengok, si Sakinah pulak pergi tidur sebab tak berani nak tengok.. haha..

Bila buat gathering macam ni rindu gila dengan kenangan PLKN..  Alangkah best nya boleh pergi PLKN lagi.. Ye la, tak puas dulu sebab kena keluar awal kes masuk Matrikulasi.. M16 pon tak sempat pegang..Huhu..

reunion plkn hijrah penor 2013 2Semoga Jumpa Lagi.. All the best dalam dunia Pekerjaan!!..

p/s; Yeah..smart tak sidebar sebelah kiri ni? hehe… baru je buat.. Nampak bersih lagi sihat..  =)


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge