Assalamualaikum…

Semalam buat kali kedua buat reunion PLKN.. Tapi 5 orang je yang datangnya.. Masing masing dah bekerja, so susah nak jumpa..

Sebelum ni pernah buat dekat Kuantan tahun 2010.., agak ramai yang join. Ada yang dari KL, ada yang dari Terengganu dan juga Kuantan..  Masing masing berkonvoi..

Tapi kali ni buat dekat KL susah sikit nak gather masing masing ramai yang berada di Pantai Timur. Kiteorg meet up kat Time Square sebelum berpoya – poya di MCD dan tengok wayang.. First time tengok wayang di TS.. gila mahall~.. sungguh lepas ni tak pergi dah.. huhu..

Ale ale tengok Insidious Chapter 2 lagi.. Dah 3 kali aku tengok, si Sakinah pulak pergi tidur sebab tak berani nak tengok.. haha..

Bila buat gathering macam ni rindu gila dengan kenangan PLKN..  Alangkah best nya boleh pergi PLKN lagi.. Ye la, tak puas dulu sebab kena keluar awal kes masuk Matrikulasi.. M16 pon tak sempat pegang..Huhu..

reunion plkn hijrah penor 2013 2Semoga Jumpa Lagi.. All the best dalam dunia Pekerjaan!!..

p/s; Yeah..smart tak sidebar sebelah kiri ni? hehe… baru je buat.. Nampak bersih lagi sihat..  =)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge