i & Makan

Restoran Selera Pulau Duyung, Terengganu

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Hari pertama berada di rumah, terus malam ni dapat makan kat luar.. ok!.. disebabkan saya jeles harituh masa birthday my mom tak dapat balik (sebab busy berprojek) dan dengan suka hati adik saya dia tunjuk kepala ikan kerapu yang dah habis dieorg makan.. Akhirnya giliran saya pulak makan di Restoran Selera Pulau Duyung..

Pergi 5 orang.. My mom, dad, sis, bro and me..  Lauk dia standard masakan panas, ada sotong namprik pau, tomyam, kangkung belacan, ikan kerapu 3 rasa, dan ikan bakar.. yooosss… delicious.. huhu.. tengah tengah makan tuh pula hujan dan kilat.. sampai terkena tempias waktu makan.. tapi nikmat, sesuana riuh sebab rintikan hujan..

image

ikan kerapu 3 rasa..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

image

ikan bakor..

image

Sotong namprik pau!

 

gambar agak tak cantik sebab pakai nokia c7 je.. tak fokus..

 

Overall.. sedap.. rasanya kalau makan sup tulang lagi best!… Takpe, esok kita try makanan kelantan pulak, sebab esok nak ke Kelantan..Jalan jalan rasanya.. Nak mintak founder informasi.my belanja steamboat..=P.. hahahaha.. adiosss…

#

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network