Hari pertama berada di rumah, terus malam ni dapat makan kat luar.. ok!.. disebabkan saya jeles harituh masa birthday my mom tak dapat balik (sebab busy berprojek) dan dengan suka hati adik saya dia tunjuk kepala ikan kerapu yang dah habis dieorg makan.. Akhirnya giliran saya pulak makan di Restoran Selera Pulau Duyung..

Pergi 5 orang.. My mom, dad, sis, bro and me..  Lauk dia standard masakan panas, ada sotong namprik pau, tomyam, kangkung belacan, ikan kerapu 3 rasa, dan ikan bakar.. yooosss… delicious.. huhu.. tengah tengah makan tuh pula hujan dan kilat.. sampai terkena tempias waktu makan.. tapi nikmat, sesuana riuh sebab rintikan hujan..

image

ikan kerapu 3 rasa..

image

ikan bakor..

image

Sotong namprik pau!

 

gambar agak tak cantik sebab pakai nokia c7 je.. tak fokus..

 

Overall.. sedap.. rasanya kalau makan sup tulang lagi best!… Takpe, esok kita try makanan kelantan pulak, sebab esok nak ke Kelantan..Jalan jalan rasanya.. Nak mintak founder informasi.my belanja steamboat..=P.. hahahaha.. adiosss…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge