i & Makan

Restoran Selera Pulau Duyung, Terengganu

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Hari pertama berada di rumah, terus malam ni dapat makan kat luar.. ok!.. disebabkan saya jeles harituh masa birthday my mom tak dapat balik (sebab busy berprojek) dan dengan suka hati adik saya dia tunjuk kepala ikan kerapu yang dah habis dieorg makan.. Akhirnya giliran saya pulak makan di Restoran Selera Pulau Duyung..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Pergi 5 orang.. My mom, dad, sis, bro and me..  Lauk dia standard masakan panas, ada sotong namprik pau, tomyam, kangkung belacan, ikan kerapu 3 rasa, dan ikan bakar.. yooosss… delicious.. huhu.. tengah tengah makan tuh pula hujan dan kilat.. sampai terkena tempias waktu makan.. tapi nikmat, sesuana riuh sebab rintikan hujan..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

image

ikan kerapu 3 rasa..

image

ikan bakor..

image

Sotong namprik pau!

 

gambar agak tak cantik sebab pakai nokia c7 je.. tak fokus..

 

Overall.. sedap.. rasanya kalau makan sup tulang lagi best!… Takpe, esok kita try makanan kelantan pulak, sebab esok nak ke Kelantan..Jalan jalan rasanya.. Nak mintak founder informasi.my belanja steamboat..=P.. hahahaha.. adiosss…

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge