image

Ini dia.. AYAM PENYET kegemaran aku.. Semalam tepat pukul 11 gitu, kiteorg bergerak ke GOMBAK makan AYAM PENYET.. nih tak silap kali ketiga aku makan AYAM PENYET (AP).. serius.. Mavelesss!!!

Apa yang best ngan AYAM PENYET ni.. kalau nak tahu, sambal dia la yang paling best.. Walaupun makan nasi takde kuah, sambal dia betul betul membuka selera kami semua..

Driver kami yang mengantuk masa perjalanan pergi, tiba tiba dah segar time balik sebab ayam penyet punya sambal.. Maveles..

Untuk pertama kali aku makam IKAN LELE PENYET.. serius beb.. sedap.. segar dan garing.. perghhh…

GRAB Angpau dari Maybank.. HAPPY CHINESE NEW YEAR

Memang korunk kena cuba try kalau tak pernah makan.. AP Ayam Penyek.. Portion dia tak berubah.. tak terkurang dan tak berbeza…

Harga? Kalau ayam penyet RM8.. Ikan Lele Penyet aka Ikan Keli Penyet RM7..  Nasi kosong lain harga.. RM1.50…

image

SEDAPPPPP!!!!!

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge