i & Makan

Restoran Ayam Penyet Paling Sedap.. AP – AYAM PENYET

image

Ini dia.. AYAM PENYET kegemaran aku.. Semalam tepat pukul 11 gitu, kiteorg bergerak ke GOMBAK makan AYAM PENYET.. nih tak silap kali ketiga aku makan AYAM PENYET (AP).. serius.. Mavelesss!!!

Apa yang best ngan AYAM PENYET ni.. kalau nak tahu, sambal dia la yang paling best.. Walaupun makan nasi takde kuah, sambal dia betul betul membuka selera kami semua..

Driver kami yang mengantuk masa perjalanan pergi, tiba tiba dah segar time balik sebab ayam penyet punya sambal.. Maveles..

Untuk pertama kali aku makam IKAN LELE PENYET.. serius beb.. sedap.. segar dan garing.. perghhh…

GRAB Angpau dari Maybank.. HAPPY CHINESE NEW YEAR

Memang korunk kena cuba try kalau tak pernah makan.. AP Ayam Penyek.. Portion dia tak berubah.. tak terkurang dan tak berbeza…

Harga? Kalau ayam penyet RM8.. Ikan Lele Penyet aka Ikan Keli Penyet RM7..  Nasi kosong lain harga.. RM1.50…

image

SEDAPPPPP!!!!!


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Norfanil

Penulis berkecimpung dalam dunia blogging bermula tahun 2008 sehingga sekarang. Ingin beriklan, review produk, makanan atau travel? boleh hubungi terus norfanil@gmail.com...

2 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge