Asslamualaikum..

Reject Iklan Komli, Bukan Sebab Tak Suka..Baru beberapa minggu pakai Komli.. Jarang betul masuk Dashboard Komli.. Almaklumla. Masih mengharapkan En. In tersayang.. hehe.. Hari ni bukak Komli punya dashboard. perghh!! lagi banyak iklan dari En. In tersayang.. hehehe.. Oh.. Kalau ada blogger nak daftar Komli, daftar je.. sebab iklan Komli sangat mudah approve..

Beberapa hari lepas Kak Ku Jie ada tunjuk gambar Iklan Komli yang iklan Arak, yes.. cik Norfa sure tuh iklan arak selepas cik Norfa google. Then Kak Ku Jie sendiri terasa nak turunkan Iklan Komli.. Tapi cik Norfa tak nampak lagi iklan Arak kat blog cik Norfa.. Alhamdulillah..

Untuk first timer, memang agak susah nak faham dashboard iklan Komli.. tak faham bukan apa, malas nak godek.. hehehe.. Meh nak tunjuk cara nak reject iklan komli..

iklan komli

Click untuk tumbesaran dan untuk lebih jelas..

1) Masuk dashboard Komli, Login.

2) Pilih Premium & Campaign

3) Pilih website anda,.. Norfanil

4) Check iklan CPC atau CPM yang anda rasa ragu ragu, atau anda tahu itu iklan arak ataupun lain lain.

5) Tick dan reject!..

Tak sangka, banyak betul iklan dari Komli… Untuk bayaran je agak lama sikit, kene buat invoice sendiri dan hantar pada pihak komli.. Pembayaran akan di buat dalam 60-90 hari.. means 2 bulan lebih.. . wow.. lama gak..

Info mengenai KOMLI

  • Minimum cash out KOMLI 50USD
  • Setiap 15 hb anda akan terima report di email mengenai Purchase Order (PO)
  • Isi borang invoice sekiranya mahu cash out.. Boleh download [sini]
  • Hantar borang Invoice bersama Purchase Order (PO) yang diberi 

#Alhamdulillah iklan Komli punya income, dalam USD, tapi masih menanti sampai akhir bulan. Tengok camne.. hehe

43 COMMENTS

    • ejam. cuba tengok next page.. dan paling bawah sebelah kanan tuh ada berpaa iklan dia tulis.. saya page satu semua banner, page dua baru ada expandable..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge