i & Gajet

Rebate SKMM RM200 Akan di Buka Semula 3 September 2013

Written by Norfanil

Assalamualaikum..

yeahh. alhamdulillah.. Berita terbaru dari Bernama hari ini …

Kerajaan akan menyambung semula pemberian rebat RM200 bagi pembelian telefon pintar 3G kepada golongan belia bermula 3 Sept ini, kata Timbalan Menteri Komunikasi dan Multimedia Datuk Jailani Johari.

Beliau berkata sebelum ini program itu dihentikan sementara untuk memantau keberkesanannya.

“Kita akan agih semula baki pada 3 Sept ini,” katanya kepada pemberita ketika mengagihkan Jalur Gemilang di Manir dekat sini semalam.

Kerajaan telah membelanjakan RM1.42 juta sejak program Rebate telefon Bimbit itu bermula Mac lepas. Seramai 1.5 juta belia berumur 21 dan 30 tahun yang berpendapatan RM3,000 ke bawah sebulan berpeluang menikmati kemudahan ini termasuk lah saya…

Mesti ramai yang suka kan? Yang telepas peluang sebelum ni dapat guna rebate RM200 balik.. Ye la.. Siapa taknak kan?? Saya punya keluarga ramai lagi tak guna rebate ni.. Ada yang tak daftar.. ..So lepas ni boleh la daftar… kekeke..

Saya pun beli Ninetology Black Pearl 2 guna rebate tau.. Boleh daftar di sini 3 September nanti ok!..http://komunikasibelia.skmm.gov.my/


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Norfanil

Penulis berkecimpung dalam dunia blogging bermula tahun 2008 sehingga sekarang. Ingin beriklan, review produk, makanan atau travel? boleh hubungi terus norfanil@gmail.com...

10 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge