Assalamualaikum..

yeahh. alhamdulillah.. Berita terbaru dari Bernama hari ini ...

Kerajaan akan menyambung semula pemberian rebat RM200 bagi pembelian telefon pintar 3G kepada golongan belia bermula 3 Sept ini, kata Timbalan Menteri Komunikasi dan Multimedia Datuk Jailani Johari.

Beliau berkata sebelum ini program itu dihentikan sementara untuk memantau keberkesanannya.

"Kita akan agih semula baki pada 3 Sept ini," katanya kepada pemberita ketika mengagihkan Jalur Gemilang di Manir dekat sini semalam.

Kerajaan telah membelanjakan RM1.42 juta sejak program Rebate telefon Bimbit itu bermula Mac lepas. Seramai 1.5 juta belia berumur 21 dan 30 tahun yang berpendapatan RM3,000 ke bawah sebulan berpeluang menikmati kemudahan ini termasuk lah saya...

Mesti ramai yang suka kan? Yang telepas peluang sebelum ni dapat guna rebate RM200 balik.. Ye la.. Siapa taknak kan?? Saya punya keluarga ramai lagi tak guna rebate ni.. Ada yang tak daftar.. ..So lepas ni boleh la daftar... kekeke..

Saya pun beli Ninetology Black Pearl 2 guna rebate tau.. Boleh daftar di sini 3 September nanti ok!..http://komunikasibelia.skmm.gov.my/

This Post Has 10 Comments

  1. akk dah beli sbb dah daftar lama , raya kelmarin akk beli , pearl mini kot ..ok la bg anak pakai ..

  2. Aku dah tua…x layak…bleh bantu x? Hehehe

  3. abg saya dah daftar online lama dah, still boleh guna ke? n kalo baru nak dftar boleh dapat terus tak? tq

    1. kalau terpilih baru dapat..
      kalau tak terpilih tak dapat la.
      dia tengok gak sape sape….entah la..

  4. kate da bukak semula 3 sept , tp bile bukak ta keluar pon borang nye ??
    boleh taw kat mne website yg boleh dpownload teros

    1. takde sis.. itu la.. kate bukak 3 sept.. tapi tak jugak

  5. ggood luck

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu
×
×

Cart