Ragam Pengguna Facebook 2
Ragam Pengguna Facebook 2

Hehe.. Nak share satu video yang aku baru tengok semalam. Quite funny but that’s reality. Kenal Shazreen Fazlynda? Aku tak kenal pun. Tak tau pun dia ni vlogger.

Aku memang kurang kenal vlogger perempuan. Yang lelaki memang aku kenal. But then video Shazreen tak semua aku tengok la. Ini pun sebab my housemate yang tunjukkan..

Video Ragam Pengguna Facebook / Ragam Muka Buka dah di upload 4 bulan lepas. And current user watching this video is 93 ribu. Not bad la..

Bila tengok video ni teringat kat Matlutfi. The way she did the video same as Matlutfi. Mungkin Matlutfi adalah inspire dia. Tapi seriusly, loghat kedah membuatkan video ni lagi best.

Ragam Pengguna Facebook 

  1. Alien
  2. Team HA HA
  3. The K
  4. Booaya
  5. Desperado
  6. Happy Feet
  7. Yang suka berdoa dekat facebook..
  8. Keyboard Warrior
  9. Reporter Facebook
  10. Attention seekers
  11. Like my picture, like my picture

Happy Watching Then… 😉

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge