i & Produk

Promosi Penghabisan Stok Sabun Aqura Tahan Ngantuk

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum..

 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Sejak duk rumah sewa ni macam macam barang jumpa dalam kotak simpanan.. Dah lama tak usha kot.. Tup tup jumpa Sabun Aqura Tahan Ngantuk.. Terfikir nak buat promosi penghabisan stok sabun aqura.. Tahu tak apa sabun aqura tuh? dan untuk apa sabun Aqura tuh?

 

Ok.. Let me explain.. Sabun Aqura ni adalah sabun yang memberikan anda tenaga.. Kalau ngantuk ia akan segarkan badan anda bila anda menggunakannya pada badan, dan ia juga mampu menyegarkan anda apabila mengantuk.. Hanya basuh muka dengan sabun Aqura..

 

Siapa yang sesuai pakai sabun aqura?

. Pemandu jarak jauh
. Pemandu profesional
. Pekerja tiga syif
. Pelajar
. Golongan profesional yang memerlukan tumpuan penuh terhadap kerja mereka
. Mereka yang mudah mengantuk
. Pengawal keselamatan

 

Untuk mendapat penerangan lebih tepat, anda boleh terus ke link –> Sabun Aqura

 

So saya nak buat promosi penghabisan stok Sabun Aqura.. Hanya ada 30 pcs sabun je… Siapa cepat dia dapat... Harga yang saya akan bagi..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

 

1 pc = RM 8  (harga asal RM10)

kalau beli lebih dari 3 pcs, free postage..

*postage : RM 4.50 (pos express)

Kalau nak boleh email ke [email protected]

Maklumat Mengenai Sabun Aqura

 

p/s: lagi mudah bagi saya kalau yang dah biasa guna, nak beli ngan saya.. Kalau tak biasa boleh cuba.. ok!

About the author

3 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge