Hai guys.. Assalamualaikum… Im back.. hari ini saya ada special offer untuk semua.. Tak kira lelaki dan perempuan,..Kalau minat dengan hair spa, nak make over rambut , sangat sesuai dengan offer ini..

Biolyn Hair Spa.. Sebuah outlet Biolyn Hair Spa yang baru sahaja di buka di South City Plaza @ Seri Kembangan.. Biolyn adalah produk yang berasaskan kesihatan.. Seriously tak sangka akan dapat offer macam ni memandangkan my lovely hair sangat sangat perlukan treatment selepas buat pemotongan sendiri gara gara kepanasan masa minggu peperiksaan.. Rambut pun dah banyak gugur ni..
Memandangkan mereka baru memperkenalkan beberapa produk penjagaan rambut yang baru yang di hasilkan dari bahan semula jadi dan rawatan dari produk tersebut , jadi saya nak kenalkan kat anda semua..

Biolyn nak berikan offer ni untuk mencuba rawatan Biolyn Hair Spa dengan harga RM10 kepada 30 pembaca terawal yang memberi respons dalam masa seminggu bermula 16 Jun 2012 – 22 Jun 2012.. 4 Royal Hair Treatment termasuk SCALP CARE TREATMENT, SHAMPOOING, HAIRCUT DAN HAIR CARE TREATMENT.. Takkan dapat la offer macam ni , 4 rawatan rambut dengan harga RM 10..


PROMOSI TAMAT

Kalau betul-betul berminat, tunggu apa lagi..
1) Hantar maklumat diri seperti Nama, Umur, No.Ic, Alamat dan No phone ke email [email protected] (nak ajak satu family pun boleh, tapi pastikan maklumat kena lengkap setiap seorang)
2) Seterusnya, kami akan hantar invitation melalui email anda.
3) Bawa invitation tersebut ke  Biolyn Hair Spa  @ Seri Kembangan untuk dapatkan offer RM10 seperti dinyatakan..

Peta lokasi Biolyn Hair Spa (click untuk besarkan)

Excited ni.. ! Jangan kata anda je pergi, saya of course la akan pergi.. nak jugak treatment ni.. So cheap.. RM10,. mana nak dapat?? Cepat-cepat.. Hanya 30 tempat SAHAJA ada!!.. Nanti share kan pengalaman anda disini..ok!.. Kalau terjumpa disana tegur la ya =)

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge