i & Produk

Produk Penjagaan Khas Untuk Wanita, Harum Malam

Ketatkan Vagina dengan Produk Harum Malam
Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Harum Malam. Dah lama dengar produk Halum Malam, bila dah femes baru nak mencuba. Selepas dua minggu amalkan minum Harum Malam terasa ada perubahan…ehem ehem.. haha.


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Saya dapat tahu ni pun pasal rakan-rakan yang duk post di facebook pasal produk ni. Ingatkan untuk orang yang dah kahwin je boleh minum produk harum malam, rupa-rupanya anak dara pun boleh minum. Sebabnya ini untuk mengharumkan bau badan. Kalau untuk yang dah kahwin dia tambah lagi sikit iaitu untuk mengharumkan bau badan dan mengekalkan keintiman.. haha

Ada banyak punca kenapa bau badan kita sangat semacam. Antara punca dia adalah dari pemakanan dan mungkin dalaman kita sendiri. Kalau bab makan tuh, yang jenis makan serba serbi mungkin agak payah nak kawal. Sebab tuh penting untuk minum Harum Malam supaya dapat kurangkan bau badan walaupun makan sesedap hati tak tengok kiri kanan.

Harum malam produk penjagaan wanita

Antara kebaikan lain produk Harum Malam adalah penjagaan vagina.. Ini sangat penting untuk wanita. Sila jangan amik mudah. Bagusnya harum malam kerana dapat:

  • Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
  • bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
  • Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
  • Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
  • Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
  • Mengurangkan tekanan dan tension
  • Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan keduta

Yang dah kahwin memang elok minum harum malam untuk point no 3. hehe

Ada orang dia takut nak minum risau dengan kandungan produk diluar sana. Untuk produk harum malam koraang tak perlu risau. Sebab banyak kandungan semulajadi seperti buah-buahan dan herba seperti

  • Extrak ros
  • Extrak sireh
  • Buah tin
  • kismis
  • madu
  • goji
  • Limau purut
  • strawberry
  • pueraria mifrica
  • kayu serapat
  • buah delima
  • manjakani
  • pueraria lobata
  • senna

Tak pelik ke minum campuran semua ni? Jangan risau, tak rasa macam ubat batuk, atau pun segala ubat cair. Dia rasa masam-masam manis. Sedap!.. Kalau tengok gambar kat atas, warna dia sangat menyelerakan.. hehe..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 
Mencuba produk harum malam

Saya makan sebelum pergi kerja.. Elok makan dua kali sehari..

Kalau rasa nak cuba boleh click pada banner  dan link kat bawah ye~.. Jangan segan-segan bertanya, masalah wanita masalah kita bersama..So jom kita buat penjagaan rapi..

Harga murah je: RM 40 Semenanjung / RM 45 Sabah & sarawak

Untuk order boleh contact : > www.facebook.com/LegacySecretTrading

About the author

2 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge