i & Produk

Produk Kurus Berkesan Pilihan Artis. Enot kurus bukan sakit!

Produk Kurus Berkesan Pilihan Artis Enot
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Sekarang makin banyak yang jual ubat kuruskan badan. Memang trend sekarang rakyat Malaysia sedar akan penyakit obesiti yang semakin meninggi.

Ada yang buat atkins, ada yang makan produk kurus dan ada yang buat senaman di gym. Bagus la kalau dah ada kesedaran. Macam saya, saya pilih untuk pergi gym.

Tapi kali ni saya nak cakap mengenai produk kuruskan badan yang digunakan dalam kalangan artis.

Satu ketika dulu, kecoh, apabila artis Enot dikatakan sakit selepas ramai yang lihat Enot sedikit susut berbanding dulu. Betul ke Enot sakit?

Asal nampak kurus je sakit. Ni Norpa makin kurus tak nak cakap sakit? eh.. Nauzubillah. Moga dijauhkan. Jangan la cakap macam tu, macam mendoakan saja. Tapi Enot sebenarnya kurus bukan kerana sakit!

Tapi sebab apa? Sebab produk kurus ini yang buatkan badan Enot susut.

Izeara Produk Kurus Pilihan Enot

Seperti saya cakap tadi Enot kurus bukan sebab sakit. Tapi sebab satu produk ni namanya Izeara 6 Inch Body Serum Xtra Power. Tak sangka produk kurus berkesan pada Enot.

Kalau tengok gambar Enot sekarang memang ada perubahan. Sampai saya sendiri terkejut.

Menurut Enot, dia berjaya turun kan 28 kg dalam mas 35 hari dengan hanya perlu sapu serum in. Tak perlu workout, bila pakai serum terasa kenyang (kalau nak cepat workout sebagai tambahan)

Produk Kurus Berkesan Pilihan Artis

Kurus dah kan? Alhamdulillah!

Enot Kurus  dengan Izeara 6 Inch Body Serum Xtra Power

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Kelebihan Izeara 6 Inch Body Serum Xtra Power.

  • Izeara body serum yang tak panas, tak melekit dan tak berminyak
  • Bau gabungan lemon dan Garcinia Cambodia..
  • Produk Izeara 6 Inch Body Serum ni hasil formulasi Doktor pakar dari switzerland & ada kkm,gmp, Halal Jakim..
  • Izeara 6 Inch Body Serum Xtra Power mngandungi doa dan zikir..
  • 2 in 1 – Boleh digunakan juga untuk sengal-sengal badan selain untuk menguruskan badan.
  • Mulakan dengan bismilah sapulah keseluruh badan InsyaAllah.


Kesimpulannya, memang kak Enot tak sakit. Sekarang dah sihat dan bila sihat ni untuk elakkan jadi macam sebelum ni iaitu badan makin naik lepas sihat, Enot pakai produk ni.

Lihat la sekarang. Berjaya! Semoga Enot terus kekal sihat macam sekarang…

Izeara 6 Inch Body Serum Xtra Power

Untuk anda yang nak cuba, boleh ke FB Izeara atau whatsapp nombor di bawah..

[su_note note_color=”#65dcfd”]

Facebook : IZeara Bauty Professional Official
Whatsapp : +60169778323

[/su_note]

#

About the author

5 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network