i & Lifestyle i & Produk

Produk Ephyra Makin Di Kenali!

Ephyra Event bersama Blogger - Duta Ephyra 2
Written by Yaya Natsumi

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum semua 


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 
Tempoh hari Yaya berkesempatan untuk menghadiri Ephyra Bloggers Day dan Sesi Beramah Mesra bersama founder Ephyra, Puan Amiza Amiruddin dan Zafry Idzwan bersama duta Ephyra iaitu Memey Suhaiza dan Norman Hakim. Kehadiran Yaya ketika ini kerana menggantikan Norfanil kerana beliau bercuti ke Cameron Highland bersama keluarga tercinta. Thank you Norpa :*
Ephyra Event bersama Blogger - Pengasas Ephyra 2
Sebelum ini Yaya pernah berkerjasama dengan Puan Amiza tetapi belum berkesempatan untuk berjumpa dengan beliau dan berkerjasama secara maya sahaja. Memang seronok apabila berpeluang untuk berjumpa dengan usahawan wanita yang berjaya. Rasa terinspirasi pula. 😀
Ephyra Event bersama Blogger - Pengasas Ephyra

Ucapan dari Puan Amiza Amiruddin.

Masa ni memang terharu mendengar kisah turun naik beliau untuk menjadikan Ephyra seperti sekarang. Beliau juga sangat menghargai usaha blogger yang juga berperanan dalam menaikkan lagi jenama Ephyra. Terima kasih Puan Amiza kerana mempercayai kebolehan blogger! 🙂

Menariknya, ada Contest Ephyra Bersama Blogger. Blogger diminta untuk berselfie bersama salah satu produk Ephyra dan juga bergambar bersama salah seorang duta. Produk pilihan saya adalah produk terbaru dari Ephyra iaitu INTEEMOR. Doakan gambar saya dan Memey menang tau!

Ephyra Event bersama Blogger - Duta Ephyra 2

Dan alhamdulillah, Yaya menang tempat kedua Contest Selfie!

Pengguna tegar Ephyra Menang Iphone 6!

Baru-baru ini berlangsungnya Contest Ephyra Skin Bar, salah satu produk Ephyra. Dan pemenangnya menerima sebuah Iphone 6! Wow! Dan, dan kat situ juga beliau majlis penyampaian hadiah Iphone 6!

Ephyra Event bersama Blogger - Pengasas Ephyra 3


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Nur Syafiqah, yang merupakan pengguna tegar Ephyra Skin Bar, menceritakan pengalaman beliau menggunakan sabun pencuci muka Ephyra dan ini sememangnya terbukti, produk Ephyra Skin Bar berjaya merawat kulit muka beliau yang bermasalah.

Yaya pun pengguna Ephyra Skin Bar juga. Memang best tau sabun pencuci muka ni. Wangi dan lembut untuk kulit muka.

Produk Ephyra untuk Semua!

Untuk pengetahuan, terdapat 4 produk Ephyra di dalam pasaran.

Ephyra mengorak langkah dengan produk pertama pada tahun 2012 iaitu minuman tambahan Ephyra dan pada tahun 2015, pihak Oceanlife Marketing Sdn Bhd telah melancarkan lagi 3 produk iaitu Ephyra Skin Bar, Inteemor dan M2Flex.

Produk Ephyra untuk ibu mengandung, boleh baca kisah Irene Nadia Marcello, blogger terkenal yang menggunakan Ephyra semasa mengandung, untuk penjagaan kulit muka, untuk jadi Sado macam Norman Hakim, dan cantik berseri seperti Memey Suhaiza!

Sejujurnya, Yaya adalah pengguna tegar minuman kesihatan Ephyra. Masuk ni dah kotak ketiga Yaya minum. Tu pun jimat-jimat juga sebab sayang takut habis cepat. Haha. Sebab apa best? Ephyra telah membantu saya merawat masalah eczema yang saya hadapi sebelum ini kerana tersilap makan pil kecantikan yang telah rosak sebelum tarikh tamat tempoh wuwu terima kasih Ephyra.
Ephyra Event bersama Blogger - Senarai Produk Ephyra 2

Senarai Produk Ephyra dan Harga Produk Ephyra Yang Perlu Anda Tahu!

1- Minuman tambahan Ephyra

Jom minum minuman kesihatan Ephyra! Selain mempunyai pelbagai khasiat, rasa orennya sangat sedap tau! Rasa macam sugus oren! Harga pasaran untuk 30 sachet premium pack ialah RM 197 dan untuk trial pack pula berharga RM 68 untuk 10 sachet. Sentiasa alert dengan harga promosi di laman Facebook dan juga Instagram Ephyra okay! 🙂
Ini la produk yang digunakan Irene Nadia Marcello! dan Memey Suhaiza sendiri!

Harga Minuman Kesihatan Ephyra

Diformulasikan dengan 100% bahan semulajadi dan sangat sesuai untuk kegunaan kulit muka dan juga badan. Ephyra Skin Bar berupaya dalam merawat masalah jerawat, jeragat, membantu menghilangkan bintik-bintik hitam, menghilangkan parut dan kedutan serta mengatasi semua cabang masalah kulit. Insya Allah. Yang penting kena tawakal dan konsisten ya!
Harga pasaran untuk Ephyra Skin Bar adalah RM 39 untuk 50 gram. Untuk tips jimat dari saya, potong sabun anda kepada 4 atau 6 bahagian. Dengan itu sabun tidak cepat habis atau cair akibat larutan air.
Norpa pun ada buat review sebelum ni. Boleh baca review Ephyra Skin Bar di SINI

3- Inteemor

Inteemor merupakan minuman jus premium yang dirumus khas untuk kesihatan dalaman dan juga penjagaan intim wanita.  Jus Inteemor ini berasaskan makanan sunnah seperti madu, buah tin, buah delima, habbatussauda dan juga diperkaya dengan khasiat dari manjakani, kacip fatimah, akar serapat dan lain-lain. Jangan risau, orang yang belum kahwin pun boleh minum okay! Hee
Produk Ephyra Inteemor
Fuhh banyak betul khasiat Inteemor ni! Harga pasaran cuma berharga RM 49 untuk 250ml! Jamu moden yang sangat sesuai untuk wanita dan ibu yang ingin menjaga kesihatan dalaman.

4- M2Flex

Khas untuk lelaki yang ingin mempunyai badan yang sasa seperti Norman Hakim. M2Flex bertindak untuk membantu penambahan tenaga dan juga stamina, membantu pembinaan otot secara optimum, membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak dan juga menguatkan dan membaikpulih tenaga batin.
Harga pasaran untuk M2Flex ialah RM 220 tapi buat masa sekarang Ephyra sedang membuat promosi dengan harga serendah RM 180! Beli sekarang tau!

Produk Ephyra M2Flex

Bagi anda yang nak mencuba produk Ephyra, boleh terus hubungi Ephyra di laman sosial di bawah.

Website :
 
Facebook :
 
Instagram :

Ephyra Event bersama Blogger - Duta Ephyra 6

Terima kasih Ephyra Bloggers Day yang dianjurkan oleh Ephyra dengan kerjasama Hai Blogger. Memang seronok dan ceria semuanya apabila berpeluang beramah mesra dengan pengasas dan juga duta Ephyra.

Terima kasih daun keladi juga buat Cik Norfa yang sudi memberi saya peluang menulis di blog beliau. Minta maaf jika ada salah dan silap mohon tunjuk ajar dari sifu Norpa. Hehe

About the author

Yaya Natsumi

1 Comment

Leave a Comment

CommentLuv badge