i & Lifestyle

Planning Trip Jimat ke Genting Highland

image_thumb[8]
Written by Norfanil

Anda pemilik Homestay atau Hotel? Ingin saya review Homestay atau Hotel Anda? Peluang kini dibuka! (KLIK)

Assalamualaikum.. What’s up!! hahaha.. tak mau tidur lagi.. Gua tengah study ni.. Advanced Taxation..tadi dah tertidur after magrib.. dan pastinya aku akan jadi panda malam ni.. lepas subuh baru tidur.. bangun? please jangan tanya.. awak mesti tau kan? haahahha..

Ok.. aku tengah planning nak buat trip sorang sorang.. selama ni aku biasa buat trip pergi kedai runcit je sorang sorang.. hehe.. Nak ikut?? kekeke..

First, planning aku 16 Jun 2012 aku akan amik bas dari KL sentral.. ok.. Dari jadual bas dari KL Sentral ke Genting Highland yang aku tengok, bas start ada pukul 8 pagi dan setiap sejam seterusnya.. So planning aku akan pergi pukul 10 pagi..

Dapatkan kain pasang Daun Anzalna yang superb cantik sementara stok masih ada.. Gile ramai masuk order! Cepat!..

Koleksi Ariani Lebaran 2016

Asal aku terasa cam murah semacam..? hehehe.. Nanti sebelum berjalan kat sana, aku kene make sure bawak maggie cup, air mineral secukupnya, ataupun bekalan tapau KFC atau MCD.. hehe..

Kang kat atas sana, mahal siot… so kita jimat.. Nak join? hehehe.. Nak wat pe kat sana? hahha..jalan jalan cuci mata, tengok kiri kanan, tenangkan fikiran..pastuh balik.. heheh

AKu ingat nak bermalam.. dapat tengok hotel RM68, tapi takda kad kredit nak book.. ngeh3.. so batal..

p/s: nih hanya planning, maybe tertakluk pada perubahan masa atau hari depends on kot kot ada orang nak ikut.. tapi kalau takdak, so jalan alone….

#

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge

TENTANG NORFANIL

25. Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan (Universiti Malaya).

Merupakan blogger sepenuh masa dan juga freelancer

Suka makan, suka tidur, suka travel dan suka aktiviti lasak. Tidak suka jatuh cinta!

Advertorial? Review? Jangan segan-segan hubungi saya. [su_button url="mailto:[email protected]" target="blank" background="#f899ce"]norfanil @ gmail.com[/su_button

MY fanpage

SUBSCRIBE

[mc4wp_form]

© 2015. Norfanil - Salute to Life. All Rights Reserved. Powered by NR Network