i & Lifestyle

Planning Trip Jimat ke Genting Highland

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum.. What’s up!! hahaha.. tak mau tidur lagi.. Gua tengah study ni.. Advanced Taxation..tadi dah tertidur after magrib.. dan pastinya aku akan jadi panda malam ni.. lepas subuh baru tidur.. bangun? please jangan tanya.. awak mesti tau kan? haahahha..

Ok.. aku tengah planning nak buat trip sorang sorang.. selama ni aku biasa buat trip pergi kedai runcit je sorang sorang.. hehe.. Nak ikut?? kekeke..

First, planning aku 16 Jun 2012 aku akan amik bas dari KL sentral.. ok.. Dari jadual bas dari KL Sentral ke Genting Highland yang aku tengok, bas start ada pukul 8 pagi dan setiap sejam seterusnya.. So planning aku akan pergi pukul 10 pagi..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Asal aku terasa cam murah semacam..? hehehe.. Nanti sebelum berjalan kat sana, aku kene make sure bawak maggie cup, air mineral secukupnya, ataupun bekalan tapau KFC atau MCD.. hehe..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Kang kat atas sana, mahal siot… so kita jimat.. Nak join? hehehe.. Nak wat pe kat sana? hahha..jalan jalan cuci mata, tengok kiri kanan, tenangkan fikiran..pastuh balik.. heheh

AKu ingat nak bermalam.. dapat tengok hotel RM68, tapi takda kad kredit nak book.. ngeh3.. so batal..

p/s: nih hanya planning, maybe tertakluk pada perubahan masa atau hari depends on kot kot ada orang nak ikut.. tapi kalau takdak, so jalan alone….

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge