pilot-cafe-nilai-restoran-western-dengan-suasana-penerbangan

Pilot Cafe ingatkan nama Filem je, rupa-rupanya ada sebuah cafe yang dinamakan Pilot Cafe. Ideanya cafe di buka sebagai tempat bersantai dan lepak dalam suasana penerbangan. Kami singgah di sini selepas balik dari Port Dickson yang terletak di Bandar Nilai bahagian corner, selang beberapa lot dari Sate Willy. Dari jauh boleh nampak sign board yang di cat berlatar belakangkan warna Biru.

pilot-cafe-nilai-restoran-western-dengan-suasana-penerbangan

Boleh dikatakan hiasan dalaman depenuhi model kapal terbang. Memang menarik. Tapi apa yang penting kat sini, makanan dia pun setanding dengan namanya. Adidas ZX Flux Heren

pilot-cafe-nilai-restoran-western-dengan-suasana-penerbangan

Menurut pengurus Pilot Cafe, idea membuka cafe ini datang dari rakan kongsi beliau. Dan Filem Pilot Cafe dikatakan dikeluarkan selepas pembukaan Pilot Cafe. Ok. back to makanan yang disediakan.

Pilot Cafe Saji Makanan Barat. nike air max 90 pas cher Sedap ?

Kami memesan 3 jenis hidangan utama, Nasi Goreng Kampung, Lamb Chop, dan Chicken Chop.

pilot-cafe-nilai-restoran-western-dengan-suasana-penerbangan

Chicken chop di Pilot Cafe ni ada keistimewaan dia. Gel Lyte Pas Cher Sos tu bukan sos cendawan ataupun sos biasa. Tapi dihasilkan dengan campuran bahan lain iaitu Baked Beans. Chaussures Nike Pas Cher Fjallraven Kanken 7L Macam mana rasa? itu kena cuba di sana. Hollister Soldes So far.. sedap bagi saya!

pilot-cafe-nilai-restoran-western-dengan-suasana-penerbangan

Kalau taknak makan makanan barat, makan la nasi. Chaussures Nike Ada ni ha.. mochilas kanken big Nasi goreng kampung. Komen? Khas untuk yang nak melahap nasi. solde adidas chaussures pas cher Kalau makanan barat tak kenyang makan la nasi. nike air max 2016 heren Kan?

pilot-cafe-nilai-restoran-western-dengan-suasana-penerbangan

Special. Adidas Pas Cher Bagi kami biasa biasa sahaja. Tak ada istimewa. Sos dia pun mungkin ada kurang sikit. Kene umphh lagi sikit.

pilot-cafe-nilai-restoran-western-dengan-suasana-penerbangan

Lupa dah ini apa.. Tapi sedap! heh.

pilot-cafe-nilai-restoran-western-dengan-suasana-penerbangan

Dan yang ini, last but not least. Banana Split. Our all time favorites. Ini paling sedap! dan berbaloi.

Secara keseluruhan, nak makan kat sini boleh la bawa family makan dalam suasana penerbangan. Ada kapal terbang, anak-anak pasti suka.

Ada juga baskin tapi lupa saya hari apa. Hujung minggu kot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge