Assalamualaikum.. Adeh.. jammed… Tak pernah tau pulak Photobucket ada limit bandwidth. Habis semua gambar bertukar jadi logo photobucket.. Dan kena upgrade baru kembali normal.

Norfa guna third party image hosting sebab nak jimat disk space kat hosting.. tapi camni pulak jadinya.. Adeh.. Bila kena limit bandwidth dengan photobucket, dia kata akna reset dalam masa 14 hari.. Aduhai.. lama pulak..

Image hosting mana lagi ye yang boleh upload selain imageshark.us dan photobucket?
photo

 

5 COMMENTS

  1. jarang pakai third party hoster..sebab nanti ada masalah blog.senang nak cari balik gambar tu dan connect terus ngan database..

    fileden.com boleh,box.com boleh,dropbox buleh rasanya..:D tapi elok la pakai kat hosting sendiri je..resize dan optimize la gambar..berapa kb je pun satu gambar..:D
    reezluv recently posted..Tahniah The Red Warriors,Cuba Lagi JDTMy Profile

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge