i & Gajet i & Lifestyle

Photobucket Limit Bandwidth

Written by Norfanil

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

Assalamualaikum.. Adeh.. jammed… Tak pernah tau pulak Photobucket ada limit bandwidth. Habis semua gambar bertukar jadi logo photobucket.. Dan kena upgrade baru kembali normal.

Norfa guna third party image hosting sebab nak jimat disk space kat hosting.. tapi camni pulak jadinya.. Adeh.. Bila kena limit bandwidth dengan photobucket, dia kata akna reset dalam masa 14 hari.. Aduhai.. lama pulak..


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

Image hosting mana lagi ye yang boleh upload selain imageshark.us dan photobucket?
photo


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Kain Pasang Songket

 

 

About the author

5 Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge