i & Lifestyle

Permohonan Biasiswa Panasonic 2014

Permohonan Biasiswa Panasonic 2014 - Scholarship Panasonic 2014
Written by Norfanil

Assalamualaikum..

Aku nak kongsikan kat sini mengenai Biasiswa Panasonic 2014 yang baru sahaja dibuka permohonannya. Bagi adik adik yang rasa ingin memohon, boleh baca details kat bawah. Info yang aku terima dari email universiti aku.

BIASISWA PANASONIC / PANASONIC SCHOLARSHIP 2014

Syarat-syarat untuk memohon / Eligibility :

  • Nationality : Malaysian
  • Who : Student – Intake Sept 2012 & Intake Sept 2013
  • Major : Engineering
  • CGPA : 3.0 and above

To apply:

  • Application forms can be collected at Student Affairs Division, Level 2, Block E, Kompleks Perdanasiswa, Universiti Malaya.
  • Completed forms must reach to address as stated below by 30 June 2014.
Panasonic Scholarship
Panasonic Management Malaysia Sdn Bhd
Lot 5, Persiaran Tengku Ampuan, Sec 21,
Shah Alam Industrial Site, 40300 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan

For any enquiry, contact us at: 03-5891-3917(Ms.Chong) / 3907(Ms.Kinjo) or email to [email protected]/comor [email protected]

Permohonan Biasiswa Panasonic 2014, hanya untuk student kejuruteraan / engineering. Bagi bukan pelajar Universiti Malaya, anda boleh email mereka mana nak dapatkan borang sebab seperti dalam email, pelajar UM boleh ambil di HEP.. Tapi pelajar lain mungkin ada kat HEP universiti masing masing, kalau tidak ada sila contact terus mereka.. ok!

Selamat maju jaya~!


IKLAN BERBAYAR


Tailor dah start ambil tempahan baju raya. Korang dah dapat kain belum? Ha.. Tahun ni tren songket printed tau.. Sekarang dah masuk batch ke 3. Songket Dokoh Pastel dan Terang, Songket Bintang.

Sehari 100 pasang terjual. Design Exclusive dan limited.. Lambat abis kena borong dengan mereka... Boleh visit catalog www.djennaexclusive.blogspot.com untuk dapatkan kain pasang songket yang superb cantik sementara stok masih ada.. 

Anda mempunyai produk? Ingin saya review Produk Anda? Peluang kini dibuka! Email ke norfanil[@]gmail.com

About the author

Leave a Comment

CommentLuv badge